Αρχική Τελευταία Νέα Το ΤΕΠΑΚ συνδιοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα τη δεκτικότητα προς τους εμβολιασμούς

Το ΤΕΠΑΚ συνδιοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα τη δεκτικότητα προς τους εμβολιασμούς

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου(ΤΕΠΑΚ), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο, διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα τη δεκτικότητα ως προς τους εμβολιασμούς (Vaccination Acceptance: research evidence and lessons learnt from COVID-19 and pediatric vaccines).

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 09.00-1430, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό, στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος 1 (Θέμιδος 1, Λεμεσός).  

Η ημερίδα διεξάγεται στo πλαίσιo ενός διεθνούς ερευνητικού προγράμματος, χρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), με θέμα τη διστακτικότητα προς τους εμβολιασμούς. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, εκτός από τα αποτελέσματα της έρευνας, θα παρουσιαστούν δεδομένα από διεθνούς φήμης επιστήμονες, όπως ο επικεφαλής του Division of Literacy, Health and Wellbeing της Πορτογαλίας Dr Miguel Arriaga.

Η διοργάνωση της ημερίδας κρίνεται εξαιρετικά σημαντική και επίκαιρη, αν ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι η πανδημία της νόσου COVID-19 έχει αναγάγει ως μείζον ζήτημα την εξεύρεση βέλτιστων πρακτικών για προώθηση των εμβολιαστικών προγραμμάτων. Είναι επίσης σημαντικό, δεδομένα και εισηγήσεις από την ημερίδα να τύχουν της κατάλληλης προώθησης και εκμετάλλευσης από την πολιτεία και τις επιστημονικές εταιρείες του τόπου.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή προς επαγγελματίες υγείας, φοιτητές και το ευρύτερο κοινό και η εγγραφή είναι δωρεάν. Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης με 4 ώρες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην ημερίδα μπορούν να εγγραφούν μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://www.eventbrite.com/e/seminar-on-vaccination-acceptance-tickets-444598485037

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ερευνήτρια του έργου Δρ. Άντρια Χριστοδούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση christodoulou.andria@ucy.ac.cy