Αρχική Τελευταία Νέα ΤΩΡΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας ο «Κομμωτής»

ΤΩΡΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας ο «Κομμωτής»

Πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής (29/9) ήθελε τον Δώρο Θεοφάνου η αλλιώς «Κομμωτή» να είχε θεαθεί στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Αμέσως ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και έστησαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και την σύλληψη του ισοβίτη δραπέτη, ο οποίος απέδρασε το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου.

Λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα η Αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του «Κομμωτή» στην περιοχή όπου είχε δοθεί η πληροφορία ότι κινείτο και κατάφερε να του περάσει χειροπέδες μετά από ένα τριήμερο ανθρωποκυνηγητού για εντοπισμό του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δώρος Θεοφάνους είχε αποδράσει από το πατρικό του στα Χολέτρια την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης σε συγγενικά του πρόσωπα και αφού διέλαθε της προσοχής μελών της ΜΜΑΔ και δεσμοφυλάκων που τον συνόδευαν.

Το 2011 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο είχε επιβάλει στον Δώρο Θεοφάνους ποινή δια βίου φυλάκισης για τον εκ προμελέτης φόνο της συντρόφου του, Γιούλιας Οπόροκ, 24 ετών, και 35 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για το φόνο της 3χρονης κόρης της Βικτώριας, ποινές οι οποίες είναι συνεχόμενες.