Αρχική Τελευταία Νέα Η τραγική ειρωνεία πριν χαθούν τα ίχνη του Κυπριανού – Τα τελευταία...

Η τραγική ειρωνεία πριν χαθούν τα ίχνη του Κυπριανού – Τα τελευταία λόγια στην αρραβωνιαστικιά του (Βίντεο)

Τραγικό επίλογο για τον 23χρονο Κύπριο φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου, κατέδειξαν οι εξετάσεις DNA που διενεργήθηκαν στη σορό του, που βρέθηκε στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Φίλοι, συγγενείς, συγχωριανοί, όλοι μιλώντας στην κάμερα του OMEGA, είχαν να πουν τα καλύτερα για τον αδικοχαμένο Κυπριανό. Ένα φιλήσυχο παιδί, κοντά στην εκκλησία.

Συγκλονίζουν τα όσα αναφέρουν συγχωριανοί του για το ιστορικό του μοιραίου ταξιδιού, αφού όπως φαίνεται η μοίρα, έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Κυπριανό.

«Πήγε στην Ελλάδα και αρραβωνιάστηκε σε ένα μοναστήρι. Νομίζω πήγαν με την κοπέλα, ήρθαν πίσω και το παιδί έφυγε, πήγε πίσω να πάρει τα πτυχία του και να έρθει πίσω», ανέφερε συγχωριανός του Κυπριανού. Αλλά ο Κυπριανός, δεν ήρθε πίσω ποτέ…

Τραγικές και οι τελευταίες στιγμές πριν χάσουν τα ίχνη του.

«Ήταν στο δεύτερο βαγόνι. Αλλά πήγε στην καφετέρια. Όταν μίλησε με την κοπέλα του – και γι’ αυτό εκείνη ανησύχησε τόσο πολύ – είπε πως ήταν στην καφετέρια να πάρει κάτι να πιει και να πάει πίσω», ενώ όπως ανέφεραν το κινητό του βρισκόταν ακόμα σε λειτουργία, με τις ελπίδες για εντοπισμό του μέσω αυτού να παραμένουν ζωντανές, προτού επιβεβαιωθούν τα κακά μαντάτα.

Δείτε το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Δημητρίου στο OMEGA