Αρχική Τελευταία Νέα Τραγωδία: Νεκρός ο 31χρονος Κωνσταντίνος στην άσφαλτο!

Τραγωδία: Νεκρός ο 31χρονος Κωνσταντίνος στην άσφαλτο!

Κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πούρος Χατζημιχαήλ, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα

 

Ο Κωνσταντίνος Πούρος Χατζημιχαήλ, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά του.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο 31χρονος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους, στην περιοχή Περιστερώνας, και συγκρούστηκε υπό συνθήκες που διερευνώνται με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 63χρονος άνδρας. Ο Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Με βαθιά θλίψη, η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού» αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδίδοντας φόρο τιμής στον 31χρονο. «Ο θάνατός του είναι βαρύ πλήγμα για την Πρωτοβουλία, όμως ο Πούρος θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας, με το γιλέκο και τη λευκή του μπλούζα, χωρίς την παραμικρή κακία, όπως τον μεγάλωσαν στο χωριό του την Περιστερώνα, με τον πόθο να διασχίσει κάποτε τον δρόμο για τη Μόρφου, που έβλεπε καθημερινά από το σπίτι του», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Κωνσταντίνος Πούρος Χατζημιχαήλ: Παρών!
Έσπευδε σε κάθε κάλεσμα, πιστός και ανιδιοτελής, με χαμόγελο και λεβεντιά, για τον τόπο του, την ιστορία, την ταυτότητα. Ένα παιδί αγνό, έτοιμο να πέσει στη φωτιά για τους δίπλα του, σε κάθε οδοιπορικό, σε κάθε βουνοκορφή, σε κάθε οδόφραγμα. Είναι βαρύς ο θάνατός του για την «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού», μα ο Πούρος θα είναι πάντα εκεί, με το γιλέκο και τη λευκή του μπλούζα, δίχως την παραμικρή κακία, όπως έμαθε στην οικογένειά του, στο χωριό του την Περιστερώνα, με πόθο να διασχίσει κάποτε τον δρόμο για τη Μόρφου, που έβλεπε κάθε μέρα από το σπίτι του. Ο Πούρος μας θα είναι πάντα εκεί, έτοιμος από καιρό, με πλήρη συνείδηση για το χώμα που πατούσε, τους δρόμους, τη θάλασσα, τον Τάσο, τον Σολωμό, τους οποίους τιμούσε κάθε Αύγουστο, κάθε Αύγουστο. Όπως τίμησε και την ύστατη στιγμή, δωρίζοντας τα όργανά του σε όσους τα έχουν ανάγκη, ανεβάζοντας ξανά τον πήχη της ανιδιοτέλειας, της ανθρωπιάς, της συλλογικότητας. Καλή αντάμωση, λεβέντη μας. Τα αδέρφια σου, οι γονείς σου, οι φίλοι σου, οι μοτοσικλετιστές, οι δρομείς, οι ποδηλάτες, οι κολυμβητές θα είναι πάντα περήφανοι που ήταν δίπλα σου. Παρών!
Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού»