Αρχική Τελευταία Νέα Τρία Υπέροχα Κορίτσια έρχονται στο Θερινό Σινεμά του Θεάτρου Ριάλτο

Τρία Υπέροχα Κορίτσια έρχονται στο Θερινό Σινεμά του Θεάτρου Ριάλτο

Με την Ιταλική κωμωδία Τρία Υπέροχα Κορίτσια (παραγωγής 2020) συνεχίζονται την Τρίτη 13 Ιουλίου οι προβολές του θερινού σινεμά που τα τελευταία χρόνια οργανώνει με μεγάλη επιτυχία το Θέατρο Ριάλτο. Πρόκειται για ένα ριμέικ της Ισπανικής ταινίας Είναι για το καλό σου, (2017) του Carlos Theron. 

Υπόθεση: Τρεις απελπισμένοι μπαμπάδες είναι πεπεισμένοι ότι οι κόρες τους έχουν διαλέξει τον λάθος σύντροφο: Η Βαλεντίνα, η κόρη του δικηγόρου Αρτούρο, παρατάει τον γαμπρό την ημέρα του γάμου τους, για τα μάτια της Άλεξ, μιας ακτιβίστριας μαύρης κοπέλας, βίγκαν και αντικαπνίστριας! Η Μάρτα, η κόρη του αστυνομικού Αντόνιο, τα’ χει φτιάξει με τον Σιμόνε, ένα ζόρικο ράπερ, που καπνίζει χασίς και τα χώνει με τη μουσική του στους «μπάτσους», ενώ η Σάρα, η κόρη του Πόλι, ετοιμάζεται να φύγει για τις ΗΠΑ και να χαρεί τον έρωτά της με τον Λουίτζι, ένα γυναικά, πρώην συμμαθητή και συνομήλικο του πατέρα της.

Οι τρείς πενηντάρηδες μπαμπάδες, πιστεύοντας ακράδαντα πως κάνουν το σωστό, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεφορτωθούν τους τρεις αντισυμβατικούς μνηστήρες, δοκιμάζοντας την υπομονή των συζύγων τους και ρισκάροντας τελικά τους δικούς τους γάμους.

Σκηνοθεσία: Rolando Ravello
Σενάριο: Fabio Bonifacci, Manuel Burque
Ηθοποιοί: Marco Giallini, Vincenzo Salemme, Giuseppe Battiston

Διάρκεια: 96’Ι  Όλες οι προβολές γίνονται στους αυθεντικούς διαλόγους, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

 

Χορηγοί: Κυπριακή Δημοκρατία, ΟΠΑΠ, ΣΕΚ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Η Καθημερινή, Κανάλι 6 & ΡΙΚ

Τεχνική Υποστήριξη: Eventpro

 

Τρίτη 13 Ιουλίου@Χώρος στάθμευσης της ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο) στις 21:00

Εισιτήρια:€ 8, Eticket:www.rialto.com.cy Πληροφορίες /Ταμείο: 77 77 77 45

Οδηγίες προς θεατές:  Το Θέατρο Ριάλτο λειτουργεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το κοινό πρέπει να εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του, είτε ηλεκτρονικά (rialto.com.cy, Rialto App) είτε από το ταμείο του Θεάτρου

(Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 15:00).