Αρχική BusinessNews Triangle House: Έργο υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής

Triangle House: Έργο υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής

Δύο νέα υπερσύγχρονα διαμερίσματα στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι από τον Όμιλο Giovani

 

Σε νέα επένδυση στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι, προχωρεί ο Όμιλος Giovani, με την ανέγερση του έργου Triangle House. Το έργο, το οποίο περιλαμβάνει δύο υπερπολυτελή οροφοδιαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2020 και να ολοκληρωθεί περί τα τέλη του 2021.

Πρόκειται για ένα έργο υψηλής ποιότητας και αρχιτεκτονικής αισθητικής, το οποίο θα προσθέσει αξία στο αστικό και οικιστικό περιβάλλον της περιοχής. Εμπνευσμένο από τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές αρχιτεκτονικές τάσεις, το τριγωνικό σχήμα του κτιρίου αναμένεται να προσδώσει ξεχωριστή γοητεία και ομορφιά, «κεντρίζοντας» την προσοχή και το ενδιαφέρον.

Τα άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής και διακόσμησης θα κινούνται σε γήινα χρώματα, αντανακλώντας τη φινέτσα του έργου. Το έργο περιλαμβάνει, ακόμη, κρυφό φωτισμό LED, μαρμάρινες επιφάνειες, θερμικές μονώσεις και εξωτερικά συστήματα σκίασης. Το κάθε διαμέρισμα θα διαθέτει, επιπλέον, ανεξάρτητη είσοδο και πλήρως ελεγχόμενους εσωτερικούς χώρους στάθμευσης, προσφέροντας απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση. Το διαμέρισμα στον 1ο όροφο, διαθέτει roof garden με εμβαδό  56 τ.μ. και εξωτερικό jacuzzi, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα θα υπάρχει εξωτερική πισίνα και χώροι πρασίνου.

Photo 2 copy

Tο Triangle House αποτελεί ιδανική επιλογή είτε για εξοχική είτε για μόνιμη κατοικία, καθώς βρίσκεται μεταξύ του παραλιακού μετώπου του Πρωταρά και του αστικού κέντρου Παραλιμνίου. Προσφέρει άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα, νυχτερινά κέντρα, υπεραγορές και εστιατόρια. Απέχει μόλις λίγα λεπτά από μερικές από τις πιο μαγευτικές παραλίες της περιοχής, δέκα λεπτά από το τουριστικό κέντρο Περνέρα και επτά λεπτά από τη νέα μαρίνα Παραλιμνίου. Το Triangle House είναι το πρώτο από μία σειρά έργων, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν πριν το τέλος του 2020.