Αρχική Τελευταία Νέα Tροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό – Με σοβαρά τραύματα στο σώμα και...

Tροχαία σύγκρουση στη Λεμεσό – Με σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι 53χρονος

Με σοβαρά τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 53 ετών, ο οποίος το βράδυ που πέρασε, σε δρόμο στη Λεμεσό, όπου οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνώνται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ενώ γύρω στις 9.30 χθες βράδυ, ο 53χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, στον Πύργο Λεμεσού, στην κατεύθυνση από Πύργο προς Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 30 ετών, με συνοδηγό άντρα ηλικίας 29 ετών, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πύργο.

Στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ οι τρεις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 53χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο σώμα, στο κεφάλι και στο ένα του χέρι. Αυτός κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο. Προληπτικά, για παρακολούθηση, κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και η 30χρονη, ενώ ο 29χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της τροχαίας σύγκρουσης, στους δύο οδηγούς έγινε προκαταρκτικός έλεγχος οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με μηδενική ένδειξη για την 30χρονη και με ένδειξη 88μg%ml αντί μέχρι 22μg%ml για τον 53χρονο. Για σκοπούς τελικού αλκοτεστ, από τον 53χρονο λήφθηκαν με τη συνδρομή του ιατρικού προσωπικού, δείγματα αίματος που αναμένεται να τύχουν εργαστηριακών εξετάσεων.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής.