Αρχική Τελευταία Νέα Βίντεο καταγράφει τους συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία να βάζουν βενζίνη λίγο...

Βίντεο καταγράφει τους συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία να βάζουν βενζίνη λίγο πριν την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο

Οι εξελίξεις σχετικά με τη διπλή δολοφονία στη Λεμεσό, που αφορούσε τον 39χρονο Ανδρέα Κουζουπή και έναν Σλοβάκο, είναι διαδοχικές. Δύο άτομα από το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο.

Οι ανακριτές έχουν στην κατοχή τους βίντεο από πρατήριο βενζίνης κοντά στο σημείο όπου βρέθηκαν οι απανθρακωμένες σοροί. Στο βίντεο, οι δύο ύποπτοι, 19 και 23 ετών, φαίνονται να γεμίζουν ένα μπιτόνι με βενζίνη και στη συνέχεια να φεύγουν. Ο 19χρονος, που διαμένει στον Αρακαπά, όπως και το θύμα, φαίνεται να οδηγεί το όχημα.

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν λίγο πριν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα από τα θύματα πάρει φωτιά, γεγονός που ταιριάζει με το χρονικό της δολοφονίας. Το γεγονός ότι οι ύποπτοι συνδέονται με τα θύματα οδήγησε τους ανακριτές στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Οι δύο νεαροί, κατά την ανάκριση, προβάλλουν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ ο ένας ρίχνει το βάρος στον άλλο. Οι ανακριτές προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος διέπραξε τη δολοφονία και ποιος ήταν συνεργός, καθώς και αν εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Το κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν οικονομικές διαφορές. Οι ανακριτές εξετάζουν πώς προέκυψαν αυτές οι διαφορές και από ποιες δραστηριότητες, διερευνώντας διάφορες πληροφορίες.

Τα θύματα είχαν τραύματα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Δύο κυνηγετικά όπλα βρέθηκαν στην κατοικία του 19χρονου υπόπτου και αποστάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με το έγκλημα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να προσδιοριστεί το σημείο όπου δολοφονήθηκαν τα θύματα, το οποίο πιστεύεται ότι βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το φλεγόμενο όχημα.