Αρχική Τελευταία Νέα Χάος στους δρόμους της Λεμεσού – Κλειστή για ολη τη βδομάδα η...

Χάος στους δρόμους της Λεμεσού – Κλειστή για ολη τη βδομάδα η Νίκου Παττίχη!

Κλειστή για ολη τη βδομάδα η Νίκου Παττίχη!

 

Στη Λεμεσό, στο πλαίσιο του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου της μείζονος Λεμεσού, από τη Δευτέρα  22/8/2022  μέχρι την Παρασκευή 26/8/2022 θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης οχετών ομβρίων στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη παρά τη συμβολή της με την οδό Χριστοφή Εργατούδη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα ισχύουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

  • Η κάθοδος προς Λεμεσό από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών προς την οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα και η διακίνηση προς το κέντρο της πόλης θα γίνεται μέσω του παρακαμπτήριου δρόμου και των κυκλικών κόμβων Αγίας Φυλάξεως και Λιμανιού.
  • Η τροχαία διακίνηση στο ανατολικό τμήμα της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, από τη συμβολή της με την οδό Χριστοφή Εργατούδη μέχρι τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού με κατεύθυνση προς κέντρο πόλης, θα είναι εφικτή μόνο με πορεία  επαναστροφής μόνο για οχήματα μικρότερα από 6μ. μήκος, από τη δυτική πλευρά  στο ύψος πριν τη συμβολή της με την οδό Χριστοφή Εργατούδη.
  • Η άνοδος προς τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών στον παρακαμπτήριο δρόμο από την οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη θα επιτρέπεται.