Αρχική Τελευταία Νέα Χειμωνιάτικο σκηνικό ενόψει – Πότε έρχονται βροχές

Χειμωνιάτικο σκηνικό ενόψει – Πότε έρχονται βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή. Από την Πέμπτη θα μας επηρεάσει ασταθής αέρια μάζα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται και σκόνη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα καταστούν θα κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ το απόγευμα αναμένονται και καταιγίδες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, ενώ τις ώρες του απογεύματος αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

Πηγή: ΚΥΠΕ