Αρχική Τελευταία Νέα Μάχη για τις Αρχιεπισκοπικές και στο Youtube – Οι Mητροπολίτες με τους...

Μάχη για τις Αρχιεπισκοπικές και στο Youtube – Οι Mητροπολίτες με τους περισσότερους subscribers

morfou youtube copy copy copy

Ως youtubers εμφανίζονται εδώ και καιρό, τόσο ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, όσο και ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος καθώς και οι δύο μετρούν πάνω από 50 χιλ. subscribers, αριθμός σημαντικός για κανάλια που εδρεύουν σε μια μικρή χώρα όπως η Κύπρος.

Συγκεκριμένα ο Μόρφου Αθανάσιος, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις αλλόκοτες θέσεις του περί πανδημίας. Έχει τους πιο πολλούς subscribers και συγκεκριμένα 72.5K, με το κανάλι του να ονομάζεται ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ.

 morfou youtube copy copy copy

Το κανάλι του είναι ιδιαίτερα ενεργό καθώς μόλις την τελευταία εβδομάδα έχει 16 βίντεο που κάποια από αυτά είναι στα Αγγλικά αλλά και τα Ρώσικα, θέλοντας βέβαια να πλησιάσει και τους ξένους ψηφοφόρους.

Απ’ την άλλη ο Μητροπολίτης Αθανάσιος διαθέτει επίσης ένα ενεργό κανάλι με το όνομα ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ όπου μέσα από αυτό δημοσιεύονται και εκπομπές του συγκεκριμένου σταθμού της μητρόπολης, ομιλίες του ιδίου αλλά συγκεκριμένα podcasts για διάφορα εκκλησιαστικά και κοινωνικά ζητήματα.

lemesou copy

Μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου όπου θα διεξαχθούν οι Αρχιεπισκοπικές εκλογές, τα βίντεο στο Youtube αναμένεται να πάρουν “φωτιά” καλώντας τους πιστούς να ψηφίσουν για τον επόμενο Αρχιεπίσκοπο μέσα από “άγια λόγια”!