Αρχική BusinessNews Υπεραγορές Αλφαμέγα: Ανταμείβουν τους πελάτες τους με προϊόντα MasterChef

Υπεραγορές Αλφαμέγα: Ανταμείβουν τους πελάτες τους με προϊόντα MasterChef

Η εταιρεία προσφέρει στους πιστούς πελάτες της, τη δυνατότητα να αποκτήσουν δοχεία φύλαξης φαγητού MasterChef μέσω του προγράμματος ανταμοιβής Stick & Win

 

Νέα προϊόντα Master Chef προσφέρουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα στο πλαίσιο του νέου προγράμματος ανταμοιβής Stick & Win, εξακολουθώντας να ανταμείβουν τους πελάτες τους για την εμπιστοσύνη τους.

Συγκεκριμένα, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα δίνουν την ευκαιρία στους πιστούς πελάτες τους να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή, υψηλής ποιότητας δοχεία φύλαξης φαγητού με την επωνυμία και το logo του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος MasterChef. Οι πελάτες, μέσα από το δημοφιλές πρόγραμμα ανταμοιβής των Αλφαμέγα, Stick & Win, μπορούν να αποκτήσουν:

  • Δοχείο ξηρών τροφών 0.65 L
  • Δοχείο ξηρών τροφών 1.6 L
  • Δοχείο ξηρών τροφών 2.5 L
  • Δοχείο ξηρών τροφών 3.3 L
  • Σετ δύο δοχείων
  • Δοχείο ψυγείου 1.8 L
  • Δοχείο ψυγείου 4 L
  • Δοχείο ψυγείου 6.3 L

Υπενθυμίζεται ότι οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προσφέρουν κουπόνια μόνο σε ψηφιακή μορφή. Τα εκτυπωμένα κουπόνια έχουν καταργηθεί, στο πλαίσιο της προσπάθειας της εταιρείας για μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος. Ένα ψηφιακό κουπόνι αντιστοιχεί σε κάθε αγορά αξίας €10 σε μια απόδειξη.

Ο πελάτης μπορεί να εξασφαλίσει τα κουπόνια, εγκαθιστώντας το mobile app Stick & Win στη συσκευή του. Επιπλέον, μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την πρόοδο που καταγράφεται. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα συγκέντρωσης κουπονιών Stick & Win ισχύει μόνο για όσους έχουν κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης Alphamega Family.

Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας των Υπεραγορών Αλφαμέγα και της εφαρμογής Alphamega Loyalty ή στα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών εντός των καταστημάτων.

Τα ψηφιακά κουπόνια θα μοιράζονται και θα εξαργυρώνονται από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου 2022, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Οργανώστε ομοιόμορφα τα ράφια της κουζίνας και του ψυγείου σας, διατηρώντας παράλληλα ξηρές τροφές, φρούτα και λαχανικά αναλλοίωτα, με τα υψηλής ποιότητας δοχεία φύλαξης φαγητού MasterChef!