Αρχική BusinessNews Υποψηφιότητα για το βραβείο Marina of the Year 2023

Υποψηφιότητα για το βραβείο Marina of the Year 2023

Ψήφος στη Μαρίνα Λεμεσού!

 

Η Μαρίνα Λεμεσού με περηφάνεια ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για το βραβείο Towergate’s Marina of the Year 2023. Με στόχο την ανάδειξη της αγαπημένης μαρίνας των κατόχων θέσεων ελλιμενισμού, τα αξιόλογα αυτά βραβεία του The Yacht Harbour Association (TYHA) θα αναγνωρίσουν την καλύτερη απο τις πιο περίφημες Gold Anchor μαρίνες, όπως αυτές έχουν ψηφιστεί από τους κατόχους θέσεων ελλιμενισμού.

Στα βραβεία «The Towergate’s Marina of the Year Awards» συμμετέχουν μόνο Gold Anchor μαρίνες που παρέχουν άρτιες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες τους. Τα βραβεία Marina Employee of the Year, Coastal Marina of the Year, Inland Marina of the Year, International Marina of the Year, and Superyacht Marina of the Year, αποτελούν τις έξι κατηγορίες των Towergate Marina of the Year Awards από τις οποίες θα ψηφιστεί ένας νικητής ανά κατηγορία, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στο Southampton Boat Show 2023. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Αυγούστου 2023 τα μεσάνυχτα, και οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να καταχωρήσουν την ψήφο τους για τη Μαρίνα Λεμεσού μέσω της ιστοσελίδας www.tyha.co.uk/marina-awards.

Ως ο πιο συναρπαστικός superyacht προορισμός της Μεσογείου, η Μαρίνα Λεμεσού προσφέρει καινοτόμες και σύγχρονες υπηρεσίες και ανέσεις στους κατόχους θέσεων ελλιμενισμού, είτε χρησιμοποιούν την μαρίνα ως μόνιμο είτε ως προσωρινό προορισμό. Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της μαρίνας προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα τεχνικών υπηρεσιών αλλά και concierge για κάλυψη της κάθε ανάγκης ολόχρονα, ενώ οι κάτοχοι θέσεων ελλιμενισμού απολαμβάνουν διάφορα οφέλη όπως εκπτώσεις στα εστιατόρια και τις καφετέριες, στα καταστήματα και στο γυμναστήριο και το σπα. Ώς μέλη της κοινότητας της Μαρίνας Λεμεσού, έχουν επίσης την δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ως αποδέκτης του “5 Gold Anchor Platinum Award”, του “International Clean Marina” και του αξιοσημείωτου “Blue Flag Marina”  για την περιβαλλοντική διαχείριση και την βιώσιμη ανάπτυξη, η Μαρίνα Λεμεσού αποδεικνύει την αφοσίωση της στην ποιοτική προσφορά υπηρεσιών και υποδομών στη βάση της περιβαλλοντικής προστασίας και των βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της. Συνεχίζει επίσης, να βελτιώνει την εμπειρία πελατών, αναβαθμίζοντας τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις και προσφερόμενες υπηρεσίες στους κατόχους θέσεων ελλιμενισμού και επισκέπτες, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μαρίνα Λεμεσού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 020 020.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την ψήφο σας για τη Μαρίνα Λεμεσού στην ιστοσελίδα www.tyha.co.uk/marina-awards.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία Towergate’s Marina of the Year Awards, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tyha.co.uk/marina-awards.