Αρχική Πρόταση Ζητείται επενδυτής για το ακίνητο του ΣΟΔΑΠ στα Τσιφλικούδια

Ζητείται επενδυτής για το ακίνητο του ΣΟΔΑΠ στα Τσιφλικούδια

Μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση για μεγάλη επένδυση στη Λεμεσό, διαβάσαμε σήμερα στο InBusiness.

 

Είναι γνωστό πως η νέα Λεμεσός ετοιμάζεται στην περιοχή μεταξύ Μαρίνας και Νέου Λιμανιού και το συγκεκριμένο project δεν θα μπορούσε παρά να μπεί στη συζήτηση για τις επενδύσεις που πρόκειται να συμβούν.

Σε αναζήτηση επενδυτή, όπως διαβάζουμε στο InBusiness, αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες μέρες η Altamira για το ΣΟΔΑΠ, ένα από τα μεγαλύτερα σε αξία ακίνητα που έχει περάσει στο χαρτοφυλάκιό της. Η αναζήτηση επενδυτή μέσα από την πρόσκληση για υποβολή προσφορών μέσα από την διαδικτυακή της πλατφόρμα.

Το ακίνητο του ΣΟΔΑΠ στη Λεμεσό αποτελεί ένα εμβληματικό σύμπλεγμα εργοστασιακών εγκαταστάσεων, που από το 1947 την έδρα του Συνεργατικού Οργανισμού Διαθέσεως Αμπελουργικών Προϊόντων (ΣΟΔΑΠ). Το συγκρότημα θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα δείγματα ιστορικής βιομηχανικής αρχιτεκτονικής της Λεμεσού. Το ΣΟΔΑΠ βρίσκεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς και κεντρικές τοποθεσίες του δήμου Λεμεσού στην ενορία Τσιφλικούδια. Συγκεκριμένα, βρίσκεται μεταξύ του νέου λιμανιού και της μαρίνας Λεμεσού ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά από το εμπορικό κέντρο My Mall και το υπό ανέγερση πολυθεματικό καζίνο-θέρετρο City of Dreams Mediterranean.

Δημιουργία μίας νέας πόλης εντός της πόλης… 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:

Δείτε εδώ το φωτορεπορτάζ του LemesosBlog, όταν μπήκαμε μέσα στο εγκαταλελειμμένο ακίνητο του ΣΟΔΑΠ…

sodap2