Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Έχασε την πρόκριση και στο τέλος και την νίκη, άδικος αποκλεισμός για...

Έχασε την πρόκριση και στο τέλος και την νίκη, άδικος αποκλεισμός για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ισόπαλος 3-3 με την Γκρασχόπερς

Παίζοντας εξαιρετικά στο Β’ μέρος και την παράταση ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ βρέθηκε πολύ κοντά στην πρόκριση όταν στο προηγήθηκε της Γκρασχόπερς με 3-1 με γκολ του Γκιέ, όμως στο τέλος όχι απλά έχασε την πρόκριση αλλά και την νίκη αφου ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης από τον Γκεορκίεφ.

Η Λεμεσιανή ομάδα είχε την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα, στο Α’ μέρος ήταν κάπως επιπόλαιη ενώ η άμυνα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έμπαζε νερά με αποτέλεσμα ο Βάλε να χρειαστεί να παρέμβει σε τρείς τουλάχιστον περιπτώσεις για να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Στην επανάληψη η Ελβετική ομάδα είχε παθητικό ρόλο, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πίεζε συνεχώς κι΄έχανε ευκαιρίες με τον Βινίσιους να ανοίγει το σκορ στο 73′ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντουντού. Κι΄εκεί που η Γκρασχόπερς ήταν ανύπαρκτη τέσσερα λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Άντερσεν.

Στο 86′ ο Παπουλής που ήταν εξαιρετικός όση ώρα αγωνίστηκε έστειλε το παιγνίδι στην παράταση με γυριστό σουτ ενώ όπως προαναφέραμε στο 101′ ο Γκίε έκανε το 3-1. Αμέσως μετά, ένα λεπτό αργότερα ο Κάιο μείωσε σε 3-2 κι΄ο Γκιοργκίεφ στην εκπνοή πέτυχε το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις των υο ομάδων:

Απόλλωνας: Βάλε, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια, Πέδρο, Γκιέ, Αγγελή, Στυλιανού, Βινίσιους, Βασιλείου (84′ Ντουντού), Μάγκλιτσα (39′ Πίεχ), Κυριάκου (68′ Παπουλής).

Γκράσχοπερς: Μάλ, Κάλστρομ, Πνίσι, Σιγκούργιονσον (93′ Μπραχίμι), Μπάσιτς, Άντερσεν, Λαβάντσι, Μούνσι (86′ Ταμπάκοβιτς), Κάιο, Μπάμερτ, Λούτχι…