Αρχική Τελευταία Νέα Είμαι Αηφιλιώτης, Βιλάνος, αλλά είμαι Λεμεσιανός, το κέντρο εν το σπίτι όλων...

Είμαι Αηφιλιώτης, Βιλάνος, αλλά είμαι Λεμεσιανός, το κέντρο εν το σπίτι όλων μας

Είναι κρίμα να ξεχωρίζουμε και να λαικίζουμε πάνω στην Αγία Φύλα κι΄ενώ η Λεμεσός έχει τόσες πολλές συνοικίες και γειτονιές, όπως ο Άης Γιάννης, ο Άης Νικόλας, το Ζακάκι, τα Τσιφλικούδκια και τόσες άλλες.

Γιατί να αξίζει κάτι περισσότερο η Αγία Φύλα από τις υπόλοιπες γειτονιές της Λεμεσού και να γίνεται κάθε φορά που έχουμε εκλογές η Αγία Φύλα σημείο και αναφορά λαικισμού και αόριστων υποσχέσεων;

Κι΄εν κατακλείδι, γιατί η Αγία Φύλα ή και όλες οι υπόλοιπες συνοικίες και γειτονιές να τίθενται απέναντι στο κέντρο της πόλης, απέναντι στον παραλιακό, απέναντι στην τάχατες βιτρίνα της Λεμεσού;

Ναι, είμαι Αηφιλιώτης, Βιλάνος, αλλά είμαι Λεμεσιανός πρώτα και πάνω απ΄όλα και ναι θέλω να αναπτυχθούν και να ευημερούν οι συνοικίες που είναι το σπίτι του καθενός μας, αλλά το κέντρο είναι το σπίτι όλων μας.

Και θα επιμένω.  Η δουλειά δεν τέλειωσε στο κέντρο της πόλης και είναι τραγικό να μην το αντιλαμβάνεται αυτό το δημοτικό συμβούλιο που θα έλθει, όπως τραγικό είναι που δεν το καταλαβαίνει το συμβούλιο που φεύγει.

Πόσες φορές πρέπει να θυμίσουμε, την πεζοδρόμηση της Ανεξαρτησίας, την Πλατεία Ηρώων, την πλατεία Ειρήνης, την πεζοδρόμηση της οδού Αγκύρας, της οδού Ελευθερίας, της οδού Σαριπόλου, τόσων άλλων.

Επιτέλους, η βιτρίνα της πόλης μας δεν έχει τελειώσει. Απλά αυτό που έγινε είναι ένα ξεσκόνισμα και και δυστυχώς η βιτρίνα παραμένει εκεί άγχρωμη, απρόσωπη και απέχει έτη φωτός από την μέρα που θα πούμε ότι ναι, η βιτρίνα της πόλης μας έγινε πραγματικά λαμπερή.

Υ.Γ. Όσοι με θέρμη αναφέρονται κάθε φορά που έχουμε δημοτικές εκλογές με την ανάπλαση του κεντρικού πυρήνα της Αγίας Φύλας, είναι και αποφασισμένοι να τα βάλουν και με την εκκλησιαστική επιτροπή που δεν επιτρέπει την συμπερίληψη της αυλής του ιερού ναού στην κεντρική πλατεία. Αν ναι να το πουν σήμερα. Αν όχι να το πουν και πάλι σήμερα!

ο ΛΕΜΕΣ ιος…