Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς – Οδηγός τζιπ πήγε να πατήσει πεζούς...

Λεμεσός: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς – Οδηγός τζιπ πήγε να πατήσει πεζούς και δάγκωσε αστυνομικό

Παραλίγο να εξελιχθεί σε αιματηρό επεισόδιο η χθεσινή καταδίωξη, καθώς ο 19χρονος οδηγός εκτελούσε άκρως επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στην πόλη, ενώ δεν σταμάτησε ούτε όταν εξαπολύθηκαν τα πρώτα πυρά των αστυνομικών, ενώ προσπάθησε να πατήσει πεζούς!

Ο νεαρός ήταν εκτός εαυτού, εκτελώντας επικίνδυνος ελιγμούς, σε σημείο που όταν ο 19χρονος έφθασε σε διάβαση πεζών που εκείνη την ώρα πεζοί προσπαθούσαν να διασχίσουν εκείνος ανέπτυξε ακόμα περισσότερο ταχύτητα! Μετά από αυτό και με τους αστυνομικούς να βλέπουν πως ο επικίνδυνος οδηγός δεν υπολόγιζε τις ζωές αθώων πολιτών, εξαπέλυσαν πυρά στον αέρα, ωστόσο ο 19χρονος απτόητος συνέχισε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κατευθύνουν τα πυρά τους στα ελαστικά του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό μετά από λίγο να ακινητοποιηθεί.

Απτόητος όμως ο νεαρός, επιχείρησε εκ νέου να διαφύγει, δαγκώνοντας μάλιστα στο χέρι έναν εκ των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Εν τέλει ο 19χρονος συνελήφθη και ταυτοποιήθηκε ως κάτοικος Πάχνας. Οδηγούσε τζιπ χωρίς αριθμούς εγγραφής, χωρίς άδεια και ασφάλεια, ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο. Εντός του οχήματος βρέθηκε μαχαίρι, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Συνεπιβάτης του άκρως επικίνδυνου νεαρού ήταν ένας 24χρονος, ο οποίος επίσης συνελήφθη, αλλά κατόπιν αφέθη ελεύθερος, ενώ σήμερα αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής για περαιτέρω διερεύνηση. 

 

Πηγή: NewsIt