Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ανεγκέφαλοι κατέστρεψαν ράμπα αναπήρων στη θάλασσα

Λεμεσός: Ανεγκέφαλοι κατέστρεψαν ράμπα αναπήρων στη θάλασσα

Για μια ακόμη φορά, η ράμπα για τους λουόμενους με αναπηρικά προβλήματα, που βρίσκεται εγκατεστημένη στην Ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό, γίνεται στόχος βανδάλων.
 
Απαράδεκτο χαρακτηρίζουν το γεγονός, κολυμβητές της περιοχής, αλλά κι ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, για όσους νυχτοβάτες, είτε απερίσκεπτα, είτε κακόβουλα, προβαίνουν σ’ αυτού του είδους τους βανδαλισμούς. Στο παρελθόν η ράμπα είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, από ανεύθυνα άτομα, που έκαναν χρήση της τη νύχτα.
 
Μετά την φθορά που έχει υποστεί η ράμπα το περασμένο Σάββατο, στο μεσοδιάστημα δηλώνει ο Δήμαρχος, έγιναν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις και σήμερα παραδίδεται επιδιορθωμένη στα άτομα που την χρησιμοποιούν.   Ζημιές έχουν υποστεί στην παραλιακή Επίχωση της Λεμεσού και κάποια παιχνίδια που είχαν εγκατασταθεί για αποκλειστική χρήση από παιδιά με ειδικές ανάγκες.
 
Ευθύνη για την κατάσταση αυτή φέρουν κάποιοι γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να κάνουν χρήση αυτών των παιχνιδιών που απευθύνονται μόνο στους συνομηλίκους τους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.