Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού βυτιοφόρου «έπεσε ξύλο»

Λεμεσός: Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού βυτιοφόρου «έπεσε ξύλο»

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκαν σήμερα 55χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στη Λεμεσό και οι δύο γιοί του, ηλικίας 26 και 23 χρόνων, για υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής βλάβης σε 60χρονο γείτονά τους, στον επαγγελματικό τους χώρο.
 
Το επεισόδιο σύμφωνα με την καταγγελία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, αμέσως μετά τον τραυματισμό του 55χρονου οδηγού βυτιοφόρου, που επιχείρησε να επιβιβαστεί στο βαρύ όχημά του που κυλούσε χωρίς χειρόφρενο. Το βυτιοφόρο εγκλώβισε το δεξί πόδι του οδηγού του, χτυπώντας και σπάζοντας τον διαχωριστικό τοίχο του πρατηρίου με την γειτονική κατοικία.
 
Μετά την μεταφορά του τραυματισμένου προσώπου στο Νοσοκομείο, ο 60χρονος γείτονας, φανερά εκνευρισμένος από την κατάσταση, αλλά και κάποια προηγούμενα, με έντονο τρόπο ζήτησε εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου. Αντί απαντήσεων-όπως κατήγγειλε ο 60χρονος- ο πρατηριούχος μαζί με τους δύο γιούς του εισήλθαν στον χώρο του, του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν με συνέπεια να τραυματιστεί στο πρόσωπο και να χάσει αριθμό δοντιών.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κι ο 55χρονος έχει προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι αυτός και τα παιδιά του δέχτηκαν  την απροκάλυπτη επίθεση του γείτονά τους.  
 
Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ