Αρχική Τελευταία Νέα Ο πιο θερμός Αύγουστος των τελευταίων χρόνων

Ο πιο θερμός Αύγουστος των τελευταίων χρόνων

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ορεινά τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή μικρής διάρκειας. Τα επίπεδα υγρασίας θα είναι πολύ ψηλά. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί 2-4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και δυτικά παράλια μέτριοι ως ισχυροί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 με 37 βαθμούς στα παράλια και στους 26 βαθμούς στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με πολύ αυξημένα ποσοστά υγρασίας.Τις αυγινές ώρες αναμένεται τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Αύριο ο καιρός θα είναι παρόμοιος με σήμερα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και θερμός. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή και τα ποσοστά υγρασίας παραμένουν ψηλά.Από την Κυριακή και όλη την ερχόμενη εβδομάδα η περιοχή μας θα επηρεάζεται από πολύ θερμές αέριες μάζες και η θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να φτάνει τους 41-42 βαθμούς.Δεν είναι ξεκάθαρο πότε υποχωρούν οι θερμές αέριες μάζες από την περιοχή μας αλλά απ’ ότι φαίνεται θα είναι ο πιο θερμός Αύγουστος των τελευταίων χρόνων.

www.kitasweather.com…