Αρχική Τελευταία Νέα Οι “Ντουμπαιτανοί” που αναλαμβάνουν το λιμάνι συναντήθηκαν με τον δήμαρχο, μίλησαν για...

Οι “Ντουμπαιτανοί” που αναλαμβάνουν το λιμάνι συναντήθηκαν με τον δήμαρχο, μίλησαν για κρουαζιερόπλοια

Την πρόθεση της DP Wold Limassol, για αύξηση των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων εξέφρασε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής της Charles Meaby, σε συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Λεμεσού, Ανδρέα Χρίστου.

Ο ΓΔ Charles Meaby και ο Χρίστος Παναγίδης, διευθυντής εκμετάλλευσης της εταιρείας, η οποία από τα τέλη Ιανουαρίου 2017 αναλαμβάνει τη διαχείριση υπηρεσιών στο λιμάνι της Λεμεσού, συζήτησαν σήμερα με το Δήμαρχο Λεμεσού, το θέμα της επιβατικής κίνησης στο λιμάνι της πόλης, η οποία περιλαμβάνεται στις αρμοδιότητες που η εταιρεία αναλαμβάνει.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε εκτεταμένη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το πώς θα προσελκυστούν στο λιμάνι της Λεμεσού περισσότερα κρουαζιερόπλοια και με ποιους τρόπους περισσότεροι επιβάτες αυτών των πλοίων θα επιλέγουν να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης.

Επί τάπητος τέθηκαν διάφορες ιδέες και προτάσεις και συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση για δρομολόγηση, πλέον, συγκεκριμένων μέτρων σε τρεις βδομάδες.

Ο κ. Meaby, εξέφρασε την πρόθεση της εταιρείας του να αυξήσει ουσιαστικά τον αριθμό των κρουαζιερόπλοιων που θα προσεγγίζουν το λιμάνι της Λεμεσού και την πλήρη στήριξη του στις προσπάθειες του Δήμου και των καταστηματαρχών για προσέλκυση των επιβατών στο κέντρο της πόλης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ…