Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Πήρε αποτέλεσμα στην Ελβετία θα πάρει την πρόκριση στη Κύπρο, Γκρασχόπερς-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-1

Πήρε αποτέλεσμα στην Ελβετία θα πάρει την πρόκριση στη Κύπρο, Γκρασχόπερς-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-1

Άδικο θα χαρακτηρίζαμε το αποτέλεσμα που είχαμε απόψε στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχασε από την Γκρασχόπερς με 2-1 με γκολ που πέτυχε ο Λάβαντσι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Λεμεσιανή ομάδα πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο Β’ μέρος κι΄έλεγχε το παιγνίδι με τους γηπεδούχους να είναι σε παθητικό ρόλο ιδιαίτερα καθ΄όλη την διάρκεια της επανάληψης.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ξεκίνησε το παιγνίδι με τους καλύτερους οιωνούς αφου στο 10ο λεπτό κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Γκίε. Το εκτέλεσε ο Ντα Σίλβα στέλνοντας την μπάλα αουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Γκρασχόπερς άνοιξε το σκορ με τον Ταμπάκοβιτς με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε και δυνατά και προσπάθησε να πιέσει την αντίπαλο του. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν αυτή στο 65′ όταν ο Γκιε έφυγε μόνος ανατράπηκε όμως από τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός περιοχής με τον Ντα Σίλβα να εκτελεί το φάουλ στέλνοντας και πάλι την μπάλα άουτ.

Στο 76ο λεπτό ήλθε η ισοφάριση όταν ο Ντα Σίλβα εκτέλεσε το κόρνερ κι΄ο Γκίε αυτή την φορά με καρφωτή κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα των Ελβετών ενώ μέσα σε επτά λεπτά, 80′ και 87′ ο Σακκέτι κατάφερε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 90’+3′ ο Λαβέντσι έκανε το 2-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:Γκρασχόπερς: Μαλ, Αντόνοφ, Κάλστρομ, Πνίσι, Σιγκιούργιονσον, Μπάσιτς, Άντερσεν (77′ Μπραχίμι), Ταμπάκοβιτς (46′ Μούνσι), Μπαμέρτ, Καμπερί (71′ Λαβανσί), Λούτχι

Απόλλωνας: Βάλε, Στυλιανού, Αγγελή, Bινίσιους, Βασιλείου, Χάμπος, Άλεξ, Μπεντόγια (91′ Μπάρμπαρο), Πέδρο, Πίττας (63′ Σακέτι), Γκιέ (83′ Μάγκλιτσα)…