Αρχική Τελευταία Νέα Σειρά επενδύσεων με στόχο των εκσυγχρονισμό του τερματικού σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι...

Σειρά επενδύσεων με στόχο των εκσυγχρονισμό του τερματικού σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού υπόσχεται η Eurogate

Σειρά επενδύσεων με στόχο των εκσυγχρονισμό του τερματικού σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, προγραμματίζει  η κοινοπραξία εταιρειών EUROGATE (κατέχουσα την πλειοψηφία, Interorient Και East Med, που αναλαμβάνει τη διαχείριση του σταθμού από τις αρχές του 2017. Επενδυτικές κινήσεις, όπως απόκτηση γερανογεφυρών τύπου super post-panamax, εφαρμογή υπερσύγχρονων συστημάτων, αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και εξειδικευμένη εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, θεωρούνται απαραίτητες από την κοινοπραξία, για επίτευξη των στόχων της, που δεν είναι άλλοι από  την αύξηση των εργασιών στο λιμάνι καθώς επίσης και η ανάδειξή του σε ένα σύγχρονο διαμετακομιστικό σταθμό.

Σε συνέντευξη του στο InBusinessNews, ο Διευθυντής της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, Γιάννος Μουζούρης, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πρόβλημα μη ύπαρξης σύγχρονου εξοπλισμού στον Τερματικό Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων, στις αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που προγραμματίζονται, στις εκτιμήσεις για αύξηση των εργασιών, στο κατά πόσον θα αυξηθούν ή όχι οι χρεώσεις για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και στα γενικότερα πλάνα της κοινοπραξίας για την συγκεκριμένη επένδυση της στην Κύπρο.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Διευθυντή της Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, Γιάννου Μουζούρη, στο inbusiness.com, πατώντας εδώ….