Πέραν των τρακόσιων χιλιάδων ευρώ ήταν το κέρδος του ΓΣΠ, από τα Ευρωπαικά παιγνίδια της ΑΕΛ με την συμμετοχή της στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League. Αυτό ακούσαμε ψάχνωντας το κόστος της ΑΕΛ για τα παιγνίδια στην προσφυγιά.
Από τους Λεμεσιανούς πρόσφυγες είχε βεβαίως σημαντικό κέρδος το οποίο ανήλθε σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ κι’ ο δήμος Στροβόλου, στον οποίο καταβάλλεται ο φόρος θεάματος για τους αγώνες στο ΓΣΠ.
Κι΄όλα αυτά την στιγμή που η αβεβαιότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτή την στιγμή, σε σχέση με την χρηματοδότηση ενός νέου γηπέδου στην Λεμεσό από το Κυπριακό κράτος. Ένα κράτος το οποίο δεν φρόντισε η Λεμεσός να έχει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Και βέβαια αν κάποιοι δικαίως ονομάζονται πρόσφυγες μιας και η πόλη τους είναι κατεχόμενη, αδίκως συνεχίζουν να λαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες επιχορηγήσεις, όταν οι Λεμεσιανές ομάδες, είναι αυτές που πραγματικά και με την σημασία της λέξης, αγωνίζονται σαν εκτοπισμένες.
Στα Ευρωπαικά παιγνίδια μακρυά από την πόλη τους, ενώ στα παιγνίδια πρωταθλήματος σε ένα ακατάλληλο γήπεδο όπου υποχρεωτικά παραχωρούν την μισή τους έδρα στους αντιπάλους τους.
Αυτά και αν ενδιαφέρεται κανείς, όπως για παράδειγμα ο δήμος Λεμεσού, ας μας emailiasei.
ο φούρπΟς …