Αρχική Τελευταία Νέα Έπιασαν τον κλέφτη των κυνηγετικών, δεν βρηκαν τα όπλα, βρήκαν όμως ναρκωτικά..

Έπιασαν τον κλέφτη των κυνηγετικών, δεν βρηκαν τα όπλα, βρήκαν όμως ναρκωτικά..

Σύμφωνα με μαρτυρία της Αστυνομίας ο 25χρονος Ελληνοκύπριος που φερόταν ως βασικός  ύποπτος κλοπής 3 κυνηγετικών όπλων κι ενός αεροβόλου πιστολιού, από εξοχική κατοικία σε κοινότητα της Λεμεσού, συνελήφθη χθες βράδυ. Όπως είχε καταγγείλει ο παραπονούμενος κάτοχος των όπλων, η κλοπή έγινε μεταξύ των ημερομηνιών 31 Αυγούστου και  2 Σεπτεμβρίου.
 
Το αυτοκίνητο του 25χρονου ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί σε δρόμο της Λεμεσού, και μετά από έλεγχο εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του, ένα σακουλάκι που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, καλαμάκι που περιείχε ναρκωτική ουσία καθώς και κυλινδρικός σπαστήρας. Βρέθηκαν επίσης διαρρηκτικά εργαλεία, 2 φορητοί υπολογιστές, ομοίωμα πιστολιού καθώς και μεταλλικό κουτί με σφαιρίδια αεροβόλου.                    
 
Ο 25χρονος ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη, ισχυρίζεται πως τα ναρκωτικά τα κατείχε για προσωπική του χρήση, ενώ τα εργαλεία που η Αστυνομία χαρακτηρίζει διαρρηκτικά εκείνος υπέδειξε πως τα χρησιμοποιεί για τη δουλειά του. Την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού, το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ.