Αρχική Τελευταία Νέα Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 76χρονος που παρασύρθηκε...

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 76χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Λεμεσό

Υπέκυψε τελικά στα τραύματα του, ο άτυχος 76χρονος, Βασίλης Στυλιανού, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική τροχαία σύγκρουση που συνέβη το πρωί της Κυριακής, στην Λεμεσό.
 
Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9π.μ., στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α΄, στην περιοχή ποταμού Γερμασόγειας, στην Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, συγκρούστηκε με το μπροστινό του μέρος και παρέσυρε τον 76χρονο, ο οποίος διασταύρωνε πεζός το δρόμο από δεξιά προς αριστερά σύμφωνα με την πορεία του πιο πάνω αναφερόμενου αυτοκινήτου.

Ο 76χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά τραύματα και εισήχθηκε διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία.
 
Υπενθυμίζεται πως στο αυτοκίνητο επέβαινε 20χρονη στη θέση του συνοδηγού, ενώ στα πίσω καθίσματα επέβαινε 19χρονος.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

Η Αστυνομία προχώρησε γύρω στις 1.35μ.μ., στη σύλληψη του 19χρονου οδηγού βάσει Δικαστικού εντάλματος για διερευνώμενη υπόθεση αμελούς οδήγησης, οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού και οδήγησης χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

Ο 19χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στη σκηνή, η 20χρονη προέβαλε ισχυρισμούς για τις συνθήκες της οδικής τροχαίας σύγκρουσης, οι οποίοι, μετά από εξετάσεις που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι δεν ευσταθούν.  
   
Η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη της 20χρονης συνοδηγού βάσει Δικαστικού εντάλματος για διερευνώμενη υπόθεση ψευδούς πληροφορίας στην Αστυνομία και για το ότι αυτή επέτρεψε στο 19χρονο να οδηγήσει το αυτοκίνητο της χωρίς αυτός να κατέχει άδεια οδήγησης και χωρίς αυτός να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου.

Ο 19χρονος και η 20χρονη τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.         

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της τροχαίας σύγκρουσης.

 

Με πληροφορίες από ΡΕΠΟΡΤΕΡ