Αρχική ΑΕΛ Βουλιάζει η ΑΕΛ που αδικήθηκε…(Χαμός στο φινάλε με Νικολαϊδη)

Βουλιάζει η ΑΕΛ που αδικήθηκε…(Χαμός στο φινάλε με Νικολαϊδη)

Μεγάλη νικήτρια η Δόξα σε ένα δραματικό παιχνίδι επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1. Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες, τραγικά λάθη από τον διαιτητή Νικολαϊδή που έκλεισε τα μάτια σε τράβηγμα και πέναλτι πάνω στον Νιάνγκ. Στην αμέσως επόμενη φάση, υπέδειξε πέναλτι εφεύρεση για την Δόξα.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η Δόξα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα πολλά λάθη της Λεμεσιανής ομάδας. Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε νωθρή και ασύνδετη στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου που δεν μπορούσε να απειλήσει σωστά την εστία του Νέγκρι.

Απόρροια των πολλών λαθών και το γκολ της Δόξας με τον Καλό. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα αλλά ο Ντεγκρά διόρθωσε το λάθος του.

Στην επανάληψη ο Μάκης Χάβος θέλοντας να δώσει νέα πνοή στην ομάδα του, πέρασε τον Μαμέ Νιανγκ. Η αλλαγή του Ελλαδίτη τεχνικού βοήθησε την ΑΕΛ, της έδωσε την απαιτούμενη σκληράδα στην επιθετική γραμμή, πίεσε ψηλά και ευτύχισε να ισοφαρίσει με τον Σαρδινέρο.

Λίγα λεπτά μετά την επίτευξη της ισοφάρισης, η ΑΕΛ στάθηκε άτυχη αφού ο σκόρερ έχασε μεγάλη ευκαιρία σημαδεύοντας το δοκάρι.Ένταση και πέναλτι «μαϊμού στο τέλος

Σε 10 λεπτά ο ρεφ της αναμέτρησης τα έκανε μαντάρα. Η ΑΕΛ δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι τράβηγμα πάνω στον Νιάνγκ. Στην επόμενη φάση η Δόξα κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Παουλίνιο, Εντμάρ, Λεονάρντο, Γκαράι, Λόπες, Ενινφούλ, Φερνάντες, Καρλίτος, Σολωμού, Φοφανά.

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ελευθερίου (46′ Νιανγκ), Αϊρόσα, Αντράντε, Σοάρες, Αρούα, Κουταντέρ, Οχένε, Ρομπέρ, Σαρδινέρο, Φέλτσερ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρλίτος / Αρούα, Αϊρόσα…