Αρχική Τελευταία Νέα Βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, αρχικά από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό, αλλά και σε νότιες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα τοπικά στα δυτικά και στα νότια παράλια, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κυρίως στο δυτικό μισό, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Το Σάββατο o καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά άνοδο και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • top
Προηγούμενο άρθροΔήμος Λεμεσού, ΕΒΕΛ και ΕΤΑΛ συνοδοιπόροι με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Επόμενο άρθροΔεν θα λειτουργήσει τελικά σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο 1450 για την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας