Αρχική Τελευταία Νέα Δήμος Λεμεσού, ΕΒΕΛ και ΕΤΑΛ συνοδοιπόροι με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Δήμος Λεμεσού, ΕΒΕΛ και ΕΤΑΛ συνοδοιπόροι με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

ΟΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ετοιμάζεται πυρετωδώς για να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό και σ’ αυτή τη μαγική διαδρομή έχει τους καλύτερους συνοδοιπόρους! Τον Δήμο Λεμεσού, το Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ) και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού (ΕΤΑΛ).
Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μαρτίου 2023 και υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές και να γεμίσει με υπέροχες αναμνήσεις και εμπειρίες συμμετέχοντες και επισκέπτες.
Ο Δήμος Λεμεσού, το ΕΒΕΛ και η ΕΤΑΛ, ως συνδιοργανωτές του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του νησιού, συμβάλλουν στην επιτυχημένη πορεία της διοργάνωσης η οποία αναμένεται να σπάσει φέτος κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
“Με μεγάλη μας χαρά και περηφάνεια, υποδεχόμαστε για μια ακόμα χρονιά στην πόλη μας τις εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού. Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στην Κύπρο διοργανώνεται για ακόμη μια φορά στη Λεμεσό και θα αποτελέσει ξανά πόλο έλξης για χιλιάδες συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, προερχόμενους τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, οι οποίοι θα ζήσουν την απόλυτη δρομική εμπειρία που εγγυάται η σπουδαία αυτή διοργάνωση μέσω των διαφόρων διαδρομών και εκδηλώσεων που περιλαμβάνει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος Νικολαΐδης, Δήμαρχος Λεμεσού.
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, αναμένεται να φιλοξενήσει και φέτος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023.
Με σημείο εκκίνησης το Μόλο Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές καλώντας δρομείς όλων των ηλικιών και επιδόσεων να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση του νησιού.
Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5 χλμ, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε οργανωμένα σύνολα (ομάδες και εταιρείες) να  δοκιμάσουν τα όρια τους, να διασκεδάσουν, να γίνουν ένα! Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής και θα απολαύσουν μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέσα από τον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1 χλμ!
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής 19 Μαρτίου περιλαμβάνει διαδρομές που προσελκύουν κάθε χρόνο αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το Μαραθώνιο Δρόμο 42 χλμ,  το Muskita Ημι-Μαραθώνιο Δρόμο 21 χλμ, τον Petrolina Δρόμο Ενέργειας 10 χλμ και τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
https://www.limassolmarathon.com
Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/economy/dimos-lemesoy-ebel-kai-etal-synodoiporoi-me-ton-opap-marathonio-lemesoy