Αρχική BusinessNews Η Λάρνακα και το Ναύπλιο ανάμεσα στους 100 best value προορισμούς για...

Η Λάρνακα και το Ναύπλιο ανάμεσα στους 100 best value προορισμούς για το 2016, άφαντη η Λεμεσός σε ότι έχει σχέση με τον τουρισμό

Η σχέση ποιότητας-κόστους είναι σίγουρα ένα από τα βασικότερα κριτήρια, ειδικά όσον αφορά στα ταξίδια. Ποιοι προορισμοί διαμορφώνουν τους 100 best value για το 2016;

Ποια πόλη της Ελλάδας και ποια της Κύπρου βρίσκονται μεταξύ αυτών;

Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει την κατάταξη με τις 100 value for money πόλεις παγκοσμίως, καθώς και την αντίστοιχη κατάταξη για τις παγκοσμίως γνωστές πόλεις.

Ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να έχει η παγκόσμια κατάταξη με τις 100 πόλεις που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί μέσα στο 2016, με κριτήρια την ποιότητα και τις τιμές. Πρόκειται για προορισμούς από όλο τον κόσμο που είναι λιγότερο γνωστοί, αλλά πληρούν όλα τα κριτήρια για να σας εξασφαλίσουν ένα value for money ταξίδι.

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται η κινεζική πόλη Fenghuang με ποσοστό δημοτικότητας 98,01 τοις εκατό, ακολουθούμενη από την πόλη Mostar, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Την τρίτη θέση καταλαμβάνει το βουλγαρικό Veliko Tarnovo, ενώ η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται με το σέρβικο Novi Sad και ακόμη μια κινεζική πόλη, την Pingyao, με δημοτικότητα της τάξεως του 96,83 τοις εκατό.

Την εμφάνισή της στην κατάταξη κάνει και μια ελληνική πόλη, το Ναύπλιο, το οποίο ξεχώρισε για την ομορφιά του, με ποσοστό δημοτικότητας 93,56 τοις εκατό, σκαρφαλώνοντας στην 63η θέση. Λίγο πιο κάτω στην κατάταξη, συναντάται και ένας κυπριακός προορισμός, η Λάρνακα, με δημοτικότητα μεγέθους 92,99τοις εκατό.

Παρακάτω παρουσιάζονται οι 20 πρώτες θέσεις της λίστας με την κατάταξη των 100 best value πόλεων για το 2016:

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρη τη λίστα των 100 προορισμών με βάση τη δημοτικότητά τους πατήστε εδώ….