Αρχική Τεχνολογία Η Apple ανοίγει την πρώτη της ακαδημία iOS στην Ευρώπη τον Οκτώβριο

Η Apple ανοίγει την πρώτη της ακαδημία iOS στην Ευρώπη τον Οκτώβριο

Το πρώτο κέντρο iOS προγραμματισμού στην Ευρώπη από την Apple θα ανοίξει αργότερα μέσα στον χρόνο δίνοντας την ευκαιρία σε νέους προγραμματιστές να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια έτσι ώστε να διαπρέψουν στο App Store.

H Apple ανακοίνωσε πως το κέντρο αυτό και επίσημα θα ονομαστεί iOS Developer Academy και θα έχει έδρα το Università di Napoli Federico II.

“Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με το Nales Federico II για την δημιουργία της πρώτης iOS Developer Academy στην Ευρώπη” ανέφερε ο Apple Chief Financial Officer Luca Maestri.

“Μερικοί από τους πιο δημιουργικούς προγραμματιστές παγκοσμίως μας έρχονται από την Ευρώπη και είμαστε σίγουροι πως αυτή η ακαδημία θα βοηθήσει την επόμενη γενιά να αποκτήσει τις απαραίτητες ικανότητες για μια επιτυχία” συνέχισε.

Αρχικά θα υπάρχει μια τάξη με 200 μαθητές που θα ξεκινήσουν στην ακαδημία αυτή όταν ανοίξει τις πόρτες της τον Οκτώβριο.

Η δομή των μαθημάτων και το περιεχόμενο τους στο οποίο είχε συμμετοχή φυσικά και η Apple χρειάστηκαν 9 μήνες για να ολοκληρωθούν….