Αρχική Φούρπος Κάνε ρε Ντόσσα μια υπέρβαση κι΄εσύ, ο χρόνος τελειώνει και δεν βλέπω...

Κάνε ρε Ντόσσα μια υπέρβαση κι΄εσύ, ο χρόνος τελειώνει και δεν βλέπω μεγάλο chance

Αφου το θέλεις, αλλά θέλεις και full the money! Αυτό όμως το ξέρεις ή αν ακόμη δεν το κατάλαβες, δεν γίνετα. Πως να το κάνουμε δεν γίνεται και δεν είναι ούτε και fair να το ζητάς.

Από την άλλη θα μου πεις, “καλά ρε Φούρπε” αν είχες καβάντζα με το συμβόλαιο τα money από τους Τούρκους, τότε γιατί να μην τα πάρεις στο full και να δεχθείς να πας limassol με discount”?

Αυτό βεβαίως φίλε είναι θέμα δικό σου. Κι΄επειδή ξέρω κάποια πραματάκια, καλά δεν είναι κι΄από το discount που θα το έλεγες ξεπούλημα. Αντίθετα, είναι και πάλι πολλά τα λεφτά ρεεε!

Όπως και να έχει Ντόσσα. Κάνε μια υπέρβαση κι΄εσυ. Οι άλλοι δυο την έκαναν. Κάνε την σήμερα γιατί ο χρόνος πραγματικά τελειώνει και θα την καταλύσεις και πάλι τζιαμέ.

Τζιαμέ μεταξύ πάγκου τζιε κερκίδας, μέστην καρκιάν της Τουρτσιάς με ότι αυτό συνεπάγεται, με την μια έδρα να απέχει ώρες με το αεροπλάνο από την άλλη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Ενώ δαμέ θα είσαι βασιλιάς, θα τρώεις και θα πίνεις μούκτην όπου πάς. Θαλασσούα, λίγη γυμναστικούα, θα κάμνεις τον όμορφο όλη μέρα και το Σαββάτο μια ώρα με το λεωφορείο για παιγνίδι.

Αυτά!

ο φούρπΟς…