Αρχική Τελευταία Νέα Μπορεί η βουλή να “ανακατώνει” ακόμη το θέμα των δημοτικών, ο Μάριος...

Μπορεί η βουλή να “ανακατώνει” ακόμη το θέμα των δημοτικών, ο Μάριος Οράτης πάει όμως για δήμαρχος

Σύμφωνα με τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα η θητεία των νυν δημοτικών συμβουλίων και δημάρχων ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ωστόσο το αν θα έχουμε εκλογές τον ερχόμενο Δεκέμβριο αυτό το γνωρίζει μόνο η βουλή που εξακολουθεί να “ανακατώνει” το θέμα δημοτικές εκλογές.

Παρά αυτό το γεγονός και τις εξελίξεις που δεν έχουν τρέξει, ο για τέσσερεις θητέιες δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Μάριος Οράτης, με την πιο κάτω ανακοίνωση του γνωστοποιεί την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Γερμασόγειας.

Διαβάστε την ανακοίνωσή: 

Αγαπητές Φίλες & Φίλοι,Απευθύνομαι σε εσάς ως συνδημότες μου για να σας πληροφορήσω για την πρόθεση μου να διεκδικήσω τη Δημαρχεία του Δήμου Γερμασόγειας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Πιστεύω ειλικρινά ότι έχω κάθε καλή διάθεση όπως και τα αναγκαία προσόντα για να προσφέρω στο Δήμο Γερμασόγειας τις υπηρεσίες μου για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όσων επέλεξαν και επιλέγουν ως χώρο διαμονής και/ή εργασίας των τα δημοτικά όρια Γερμασόγειας.

Τα χρόνια που πέρασαν και κατά τη διάρκεια των οποίων έχω προσφέρει τις υπηρεσίες μου από τις θέσεις που οι Δημότες της Γερμασόγειας με έταξαν μου έχουν δώσει όλη την αναγκαία πληροφόρηση για να γνωρίζω πλήρως τα υπάρχοντα προβλήματα και να έχω διαμορφώσει λύσεις γι΄αυτά.

Σύντομα θα θέσω υπόψη σας το εκλογικό μου Μανιφέστο μέσα από το οποίο θα αναφέρω τα προβλήματα και θα αναλύω τις εισηγήσεις που θα φροντίσω να τροχοδρομηθούν για επίλυση αυτών.

Τελειώνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι η διεκδίκηση της Δημαρχίας από εμένα δεν αποτελεί με οποιοδήποτε τρόπο μομφή για οποιοδήποτε προκάτοχο της εν λόγω θέσης αλλά μια ειλικρινή διάθεση να προσθέσω με τις δικές μου δυνάμεις στην καλή ποιότητα ζωής του Δήμου μας.

Μετά από δέκα χρόνια προσφοράς ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος αρχίζει να επαναλαμβάνει εαυτόν και θα πρέπει να αποφύγουμε τις επαναλήψεις που δημιουργούν είτε το θέλουμε είτε όχι φθορά.

Με αισθήματα φιλίας,Μάριος Οράτης…