Αρχική Τελευταία Νέα Καταζητείται από την Αστυνομία 41χρονος για υποθέσεις κλοπής στη Λεμεσό

Καταζητείται από την Αστυνομία 41χρονος για υποθέσεις κλοπής στη Λεμεσό

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Κλεόβουλο Κλεοβούλου, ημερομηνία γέννησης 27/05/1981, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης τριών υποθέσεων κλοπής, που διαπράχθηκαν μεταξύ 22 και 24 Φεβρουαρίου, 2023, στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Οι υπό διερεύνηση υποθέσεις αφορούν στην κλοπή χρημάτων και άλλων αντικειμένων από δύο κατοικίες στη Λεμεσό, καθώς και στην κλοπή χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό. Η κλοπή από τραπεζικό λογαριασμό διαπράχθηκε με ανάληψη χρημάτων από αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων σε τραπεζικό κατάστημα στη Λεμεσό, με τη χρήση τραπεζικής κάρτας που είχε κλαπεί από μία από τις κατοικίες στη Λεμεσό.