Αρχική Φούρπος Κύριε Κρίστιανσεν, άσε τα παραμύθια για την πατρίδα σου, την χώρα του...

Κύριε Κρίστιανσεν, άσε τα παραμύθια για την πατρίδα σου, την χώρα του σχεδόν συνεπίθετου σου, του Χανς Κρίστιανς Άντερσεν!

Είναι γνωστό ότι ο μεγαλύτερος παραμυθάς που γέννησε αυτός ο κόσμος δεν είναι ο Αίσωπος αλλά ο γνωστός Χανς Κρίστιανς Άντερσεν ο οποίος και κατάγεται όπως κι΄ο προπονητής της ΑΕΚ από την Δανία.

Γι΄αυτό κύριε Κρίστιανσεν τα παραμύθια μην τα πουλάς σε μας. Άστα για την πατρίδα σου, την χώρα του σχεδόν συνεπίθετου σου, του αγαπημένου πολλών χιλιάδων παιδιών, του Χανς Κρίστιανς Άντερσεν.

Αν ήθελες όμως να πεις όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια  και όχι απλά παραμύθια,  τότε για να είσαι σωστός θα έπρεπε να μιλήσεις και για τους δυο ημιτελικούς, γιατί αυτά τα παιγνίδια ήταν διπλά.

Και τότε θα έπρεπε να μας εξηγήσεις τι έκανε, πως και σε βάρος ποιού ο διαιτητής του Α’ αγώνα, ο κύριος Λεόντιος Τράττος κι΄ο βοηθός του ο οποίος ο άνθρωπος το παραδέκτηκε κιόλας έτσι κι αλλοιώς.

Αν λοιπόν ο κύριος Τράττος και η παρέα του έκαναν σωστά την δουλειά τους στο πρώτο παιγνίδι τότε μάλλον στο Τσίρειο θα ξεκούραζες παίκτες ενόψει της δύσκολης για την ομάδα σου συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άσε που και στο Τσίρειο αν ο Νικολαίδης έκανε σωστή σύμφωνα με τους κανονισμούς χρήση της κόκκινης κάρτας τότε οι Κάντε και Ορτίθ δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν ούτε και στο παιγνίδι πρωταθλήματος.

Καλή συνέχεια κύριε Κρίστιανσεν και σε χαιρετώ ΄παραπέμποντας σε στο να διαβάσεις ένα από τα πιο γνωστά παραμύθια του συμπατριώτη σου, τον Μολυβένιο Στρατιώτη, από τα best seller του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν!

ο φούρπΟς…