Αρχική Λεμέσιος GuruPolitico: Από πού βρωμάει το ψάρι;

GuruPolitico: Από πού βρωμάει το ψάρι;

GuruPolitico.

Σχόλια, «καρφιά», πληροφορίες και ειδήσεις με την οπτική των Guru του πολιτικού παρασκηνίου…

 

Από πού βρωμάει το ψάρι;

Απαγορεύσαμε τη διακίνηση φιλάθλων. Οι φιλοξενούμενη ομάδα παίζει χωρίς το κοινό της. «Μαζί με τα ξερά, κάψαμε και τα χλωρά». Μ άλλα λόγια εκτός από τους ταραξίες και τους χουλιγκάνους τιμωρήσαμε και τους καλούς οπαδούς, όπως και τους υγειώς σκεπτόμενους φιλάθλους. Μαζί με όλους αυτούς και το ποδόσφαιρο ως λαϊκό άθλημα.

Μ’ αυτό το μέτρο πιστέψαμε, ή έστω νομίσαμε, ότι θα λύσουμε το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα. Κούνια που μας κούναγε. Το πρόβλημα προφανώς είναι πιο μεγάλο και πολυδιάστατο. Θα μου πείτε, από κάπου έπρεπε ν’ αρχίσουμε. Ορθό. Όμως αν στόχος του πρώτου μέτρου είναι να εξοστρακίσουμε τους χουλιγκάνους, τότε ίσως θα πρέπει να ξεκινήσουμε από αλλού. Απ αυτούς που φανατίζουν, εξοπλίζουν και καθοδηγούν τους ανεγκέφαλους νεαρούς. Και μην με ρωτήσετε ποιοι είναι αυτοί, διότι όλοι τους γνωρίζουμε. Κι αν δεν τους γνωρίζουμε, αρκεί να δούμε το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο του σωματείου της Ανόρθωσης, Ευγένειο, από τους ευγενείς πέρασε αλλά δεν, Χαμπουλλά!…

Απαξιώ να σχολιάσω τα όσα δημοσίως εκστόμισε ο πρώην βουλευτής (!!), διότι θα λερώσω ανώφελα το πληκτρολόγιο μου. Απλώς θα εκφράσω την απορία μου: Ο Αθλητικός δικαστής, ο Γενικός Εισαγγελέας, η ηγεσία του ποδοσφαίρου μας, ο ΚΟΑ, το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, δεν έχουν λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης; Να πιστέψω ότι δεν είδαν το σχετικό εμετικό βίντεο; Αποκλείεται! Το είδαν και το παραείδαν. Το ερώτημα είναι γιατί σιωπούν. Το λιγότερο που ήδη οι αρμόδιοι όφειλαν να αποφασίσουν είναι τη στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας του εν λόγω υποκειμένου. Ωστόσο για την ώρα παραμένουν προκλητικά απαθείς. Προσωπικά εκτιμώ ότι στην προκειμένη περίπτωση η σιωπή εκτός από αμηχανία και έλλειψη αποφασιστικότητας, ίσως να υποδηλώνει και…συνενοχή!

Ω