Αρχική Τεχνολογία Νέα Nexus συσκευή ετοιμάζει η Huawei

Νέα Nexus συσκευή ετοιμάζει η Huawei

To πείραμα της Huawei με το Nexus 6P φαίνεται πως στέφθηκε με επιτυχία και έτσι η εταιρεία ετοιμάζει ακόμα μία Nexus συσκευή. 

Η επικεφαλής του τμήματος Consumer Business της Huawei, Charlene Munilall,  αποκάλυψε ότι η Huawei ετοιμάζει ακόμα μια συσκευή της οικογένειας Nexus για τη φετινή χρονιά. Από την άλλη μεριά, υπάρχει έντονη φημολογία ότι η HTC είναι εκείνη που θα κατασκευάσει δύο Nexus συσκευές φέτος, η μία με οθόνη 5 και η άλλη με οθόνη 5.5 ιντσών, επομένως δεν υπάρχει χώρος για το μοντέλο της Huawei, αλλά τίποτε δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Εάν βγει αληθινό το σενάριο που θέλει την HTC να αναλαμβάνει τα δύο Nexus smartphones, τότε δεν αποκλείεται η Huawei να είναι εκείνη που θα φέρει στο προσκήνιο ένα Nexus tablet, εκτός και εάν η Google αποφασίσει να δώσει σε δύο διαφορετικούς κατασκευαστές την ευθύνη της δημιουργίας των δύο διαφορετικών smartphones.

H Huawei δεν έχει δώσει κάποιες επίσημες πληροφορίες για όλα αυτά, εκτός από το ότι δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση Nexus. Κάτι τέτοιο είναι λογικό, άλλωστε, αφού -κατά γενική ομολογία- το πρώτο της δείγμα γραφής με το Nexus 6P άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις σε όλους και θεωρήθηκε μία αξιόλογη πρόταση.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…

Προηγούμενο άρθροΠλούσιο φωτορεπορτάζ από το 11ο Κυπρορωσικό φεστιβάλ που έγινε στο Σαββατοκυρίακο στη Λεμεσό
Επόμενο άρθροΕκστρατεία για τους σκύλους εξαγγέλει ο Δήμος Λεμεσού, όχι με ανακοίνωση αλλά μέσω εφημερίδας