Αρχική Τεχνολογία Ποιοι κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια από το You Tube, πρώτος στα… charts ο...

Ποιοι κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια από το You Tube, πρώτος στα… charts ο κωμικός και παραγωγός Felix Kjellberg (γνωστός ως PewDiePie)

H πρώτη λίστα με αυτούς που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα μέσα από τα βίντεό τους στο YouTube είναι γεγονός και ανήκει στο περιοδικό Forbes.

Πρώτος στα… charts ο κωμικός και παραγωγός Felix Kjellberg (γνωστός ως PewDiePie) με έσοδα που αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Forbes.

Άλλα άτομα που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι το κωμικό δίδυμο Smosh με 8,5 εκατ. δολάρια, η βιολίστρια Lindsey Stirling (6 εκατ. δολάρια), ο σχολιαστής βιντεοπαιχνιδιών KSI (4.5 εκατ δολάρια) και η make-up expert Michelle Phan με 3 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό τα περισσότερα έσοδα των παραπάνω λογαριασμών έρχονται από διαφημίσεις και χορηγίες στα βίντεό τους, ωστόσο κάποιοι από αυτούς έχουν και δικές τους εταιρείες όπως η Michelle Phan που είναι ιδιοκτήτρια του emcosmetics.com.

Αξίζει όμως να ξεκαθαριστεί πως τα ποσά του Forbes δεν είναι ακριβή αφού αφορούν σε ποσά πριν τη φορολογία, τα οποία το περιοδικό πολλές φορές προβλέπει με βάση τα views των λογαριασμών.

image

ΠΗΓΗ: news.gr…

Προηγούμενο άρθροΟμίλοι των φοιτητών του ΤΕΠΑΚ σας προσκαλούν για καθαρισμό της Ακτής Ολυμπίων, αύριο Σάββατο
Επόμενο άρθροΓενετική εξέταση «δείχνει» πως αντιδρά ο καρκίνος στα φάρμακα