Αρχική ΑΕΛ Στον αγώνα κατά των τροχαίων ατυχημάτων συμμετέχει η ΑΕΛ

Στον αγώνα κατά των τροχαίων ατυχημάτων συμμετέχει η ΑΕΛ

Στον αγώνα κατά των τροχαίων ατυχημάτων συμμετέχει η ΑΕΛ, με συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες θα εκφρασθούν πριν από τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:«Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς και σε σχέση με τα πολλά τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στον τόπο μας ειδικά τον τελευταίο καιρό, από τα οποία χάνονται άδικα ζωές συνανθρώπων μας, αποφάσισε να συμμετέχει στον αγώνα κατά των τροχαίων ατυχημάτων.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ το απόγευμα της Τετάρτης θα αποτίσει φόρο τιμής σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα “ΒΑΖΟΥΜΕ STOP ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ”!

Πριν από την έναρξη του αγώνα κυπέλλου COCA COLA μεταξύ ΑΕΛ – Απόλλων 22 παιδάκια θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλουζάκια στα οποία θα είναι αναγραμμένο το σύνθημα “ΒΑΖΟΥΜΕ STOP ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ” θυμίζοντας ότι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων είναι υπόθεση όλων μας!

Καλούμε τους χιλιάδες φίλους της ομάδας μας, καθώς επίσης και τους φιλάθλους όλων των άλλων ομάδων, να είναι πολύ προσεκτικοί στους δρόμους, έτσι ώστε να μην χάνονται άδικα ζωές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»….