Αρχική Τελευταία Νέα Στο ONE απονεμήθηκε το Πρώτο Βραβείο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων

Στο ONE απονεμήθηκε το Πρώτο Βραβείο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων

Tο εμβληματικό έργο ONE της Pafilia Property Developers τιμήθηκε από το θεσμό των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ακινήτων με το βραβείο πέντε αστέρων στην κατηγορία ψηλών οικιστικών κτηρίων για τη χρονιά 2016 – 2017. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο  Marriott στο  Grosvenor Square του Λονδίνου στις 26 Οκτωβρίου.

Το πρωτοποριακό αυτό έργο θα ανεγερθεί στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, θα είναι το υψηλότερο παραλιακό οικιστικό κτίριο στην Ευρώπη και το ύψος του θα ανέρχεται στα 170 μέτρα. Το ONE θα επανακαθορίζει τη θέα της Λεμεσού και θα  αποτελέσει υπόδειγμα ανάπτυξης όχι μόνο για την πόλη αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο.

Η ιδέα και ο σχεδιασμός του ΟΝΕ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Pafilia με τους διεθνούς φήμης master-planners Atkins, το αρχιτεκτονικό γραφείο WKK και τους διακοσμητές εσωτερικού χώρου HBA.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων αποτελούν μέρος του θεσμού των Διεθνών Βραβείων Ακινήτων και απονέμονται σε συνεργασία με την εφημερίδα The Telegraph του Λονδίνου. Πρόκειται για τον  κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς  ανάπτυξης γης στην Ευρώπη.

«Ένα Διεθνές Βραβείο Ακινήτων είναι μια παγκοσμίου φήμης επιβράβευση. Η διάκριση που έλαβε το ΟΝΕ αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αναγνωρίσεις στη βιομηχανία ακινήτων και  επιβεβαιώνει την αξία και την ποιότητα του αναπτυξιακού έργου του ΟΝΕ» δήλωσε η Michelle Ταλιώτου, Marketing Manager της Pafilia Property Developers….