Αρχική Τελευταία Νέα Θα επηρεάζεται από σκόνη της Μεσαορίας η Λεμεσός αυτές τις μέρες

Θα επηρεάζεται από σκόνη της Μεσαορίας η Λεμεσός αυτές τις μέρες

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και υψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως ανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3-4 bft και στα νότια παράλια και στα υψηλότερα ορεινά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 bft με ριπές που θα φτάνουν τα 7 Bft. Η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 έως 25 βαθμούς στα παράλια και στους 13 βαθμούς στην χιονίστρα. Λόγω ισχυρών ανέμων, τα νότια τμήματα του νησιού θα επηρεάζονται από μέτρια εως ψηλά επίπεδα τοπικής σκόνης που προέρχεται από τις πεδινές περιοχές κυρίως της Μεσαορίας. . Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με υψηλές νεφώσεις. Η σκόνη στα νότια συνεχίζει. Οι άνεμοι θα είναι γενικά ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3-4 Bft και στα νότια παραλία και τα υψηλότερα ορεινά θα είναι μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Bft. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 έως 15 βαθμούς στα παραλία και στους 6 βαθμούς στην χιονίστρα.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και υψηλές νεφώσεις. Η σκόνη στα νότια συνεχίζει. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3-4 Bft και στα νότια παραλία και στα υψηλότερα ορεινά ισχυροί 5-6 Bft. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση και κυμαίνεται στα κανονικά επίπεδα για την εποχή. Από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, το μέτριο ως ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα θα συνεχίσει να επηρεάζει την περιοχή με την θερμοκρασία να μην σημειώνει αξιόλογη μεταβολή. Όλες αυτές τις μέρες η κατάσταση της θάλασσας στα νότια θα είναι τρικυμιώδης.

Οι τελευταίες 2 ημέρες του μήνα συνεχίζουν να φαίνονται πολύ θετικές όσον αφορά βροχές. Θετική φαίνεται και η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, θα είναι πιο ξεκάθαρο μέσα στις επόμενες μέρες. Η σκόνη τώρα στην Λεμεσό είναι 114 mg.

Ισχυρό ανατολικό ρεύμα αέρα και μέτρια ως ψηλά επίπεδα σκόνης επηρεάζουν το νησί…