Αρχική Τεχνολογία Τα νέα Nokia smartphones έρχονται το 2017 – Πιθανότατα κατά τη διάρκεια...

Τα νέα Nokia smartphones έρχονται το 2017 – Πιθανότατα κατά τη διάρκεια του MWC

Το brand Nokia, ίσως το πλέον εμβληματικό της περασμένης δεκαετίας, επιστρέφει όπως όλα δείχνουν εντός του 2017 και πιθανότατα με τα πρώτα smartphones να ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2017.

Η HMD Global, η νεοσυσταθείσα εταιρεία που πλέον είναι ιδιοκτήτης του brand και μπορεί να λανσάρει κινητά τηλέφωνα με αυτό, επιβεβαίωσε την παρουσία της στο επόμενο Mobile World Congress, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 27 Φεβρουαρίου 2017. Φυσικά, αφού συμμετέχει κάποιος στο MWC λογικό είναι να παρουσιάζει και smartphones…

image

Ερώτημα παραμένει πόσα Nokia smartphones πρόκειται να ανακοινωθούν και φυσικά πότε ακριβώς αυτά θα κάνουν την εμφάνισή τους στις προθήκες των καταστημάτων. Το μόνο στοιχείο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι οι νέες συσκευές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2017.

Η μόνη διαρροή, μέχρι αυτή τη στιγμή, αναφέρεται στο Nokia D1C ένα smartphone της mid-range κατηγορίας με Android 7.0 Nougat λειτουργικό σύστημα, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430 χρονισμένο στα 1,4GHz μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB ή 32GB. Η οθόνη του φημολογείται ότι θα βρίσκεται στις 5,5 ίντσες με ανάλυση 1080p ενώ η κύρια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…