Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Το καλό Α΄μέρος έδωσε την πολύτιμη νίκη στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που κέρδισε την...

Το καλό Α΄μέρος έδωσε την πολύτιμη νίκη στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που κέρδισε την ΕΝΠ με 2-1

Παίζοντας καλά μόνο στο Α΄μέρος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε πολύτιμη αλλά αγχωτική νίκη σε βάρος της ΕΝΠ με 2-1 σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Τσίρειο. Σκόρερ για την Λεμεσιανή ομάδα οι Γκίε και Κολοκούδιας που ξεκίνησαν για πρώτη φορά μαζί.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Κολοκούδιας με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ άνοιξε το σκορ για την Λεμεσιανή ομάδα ενώ τα τέρματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ διπλασίασε στο 24′ ο Γκίε με καρφωτή κεφαλιά. Με το κεφάλι μείωσε για την Ένωση στο 78′ ο Μπούτιμιρ.Δηλώσεις Εμάνουελ:“Ξέραμε ότι στο δεύτερο η Ένωση θα πιέσει για να σκοράρει. Δεν ήταν τόσο καλό το δεύτερο ημίχρονο, αλλά οι παίκτες μου πάλεψαν στο γήπεδο. Αυτή η νίκη δεν διαφέρει από άλλες. Ήταν ακόμη μια νίκη που δίνει τρεις βαθμούς. Ανήκει σε όλους τους παίκτες. Παρά τα προβλήματα και τις πολλές απουσίες σε κάθε παιχνίδι, έδειξαν χαρακτήρα. Είναι σημαντική νίκη ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης, το οποίο επίσης είναι σημαντικό για μας. Είμαι περήφανος για τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:Απόλλωνας: Βάλε, Στυλιανού, Φρέιρε, Αγγελή, Ελίζιο, Σακέτι, Ντα Σίλβα (72’Πίττας), Πέδρο (90’Γουίλερ), Βασιλείου, Κολοκούδιας, Γκιέ (64’Σλάφτσεβ).

ΕΝΠ: Aμπάρης, Έντσον (54’Τσιακλής), Πάρπας, Μπάουμαν, Κοσμά (79’Σβόγιτς), Παπαδόπουλος, Μπόζοβιτς, Βαλλιάνος, Φροξυλιάς, Μπούντιμιρ, Βαν Ράνσμπεκ (46’Ντίξον)….