Αρχική ΑΕΛ Επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις αλλά και στις νίκες η ΑΕΛ, με γκολ...

Επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις αλλά και στις νίκες η ΑΕΛ, με γκολ του Ατράντε νίκησε με 1-0 την Αγία Νάπα

Κάνοντας ένα πολύ άσχημο παιγνίδι η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο στο Τάσος Μάρκου όπου κέρδισε την Αγία Νάπα με 1-0 με γκολ που πέτυχε στο 60ο λεπτό ο Ατράντε με κεφαλιά ψαράκι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ. Στο 80ο λεπτό ο Ντεγκρά έκανε σπουδία απόκρουση κρατώντας το μηδέν παθητικό, όταν από λάθος του Ρομπέρ ο Λαμπρόπουλος από το σημείο του πέναλτυ έκανε δυνατό σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Αργεντίνος. Αυτή ήταν η πρώη εκτός έδρας νίκη για την Λεμεσιανή ομάδα εκτός έδρας, ενώ ήταν και η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ΑΕΛ μετά από πάρα πολύ καιρό και συγκεκριμένα από τον περασμένο Μάρτιο.

Μάκης Χάβος:“Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. παρακολουθώντας την αντίπαλη ομάδα, όλα τα παιχνίδια της τα παλεύει μέχρι τέλους. Η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Είναι μια ομάδα που αμύνεται με σχεδόν όλους τους παίκτες στο δικό της μισό τρίτο. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για να διασπάσουμε την αμυντική γραμμή του αντιπάλου, να παίξουμε γρήγορα αλλά όχι βιαστικά. Στο πρώτο μέρος αν και είχαμε 12 τελικές και πέντε κόρνερ δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν βιαστικοί. Προσπαθήσαμε από το μεσαίο τρίτο να βρούμε τελική πάσα και δεν υπήρχε κίνηση από τους παίκτες μπροστά. Στο β’ μέρος πετύχαμε ένα γκολ από στατική φάση, που δουλεύουμε στην προπόνηση. Λόγω της βαθμολογικής θέσης και του άγχους που υπήρχε, κλειστήκαμε πίσω και ο αντίπαλος προσπάθησε με μεγάλες μπάλες να ισοφαρίσει. Νομίζω ότι η νίκη μας είναι δίκαιη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον αντίπαλο κόουτς”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κίττος, Μέρτακκας, Μαρκόφσκι, Σκόπγιακ, Φίλγκεϊτ, Φούσκο, Άντολεκ (90’Σλόουε), Λαμπρόπουλος, Λόβρεσιτς, Γεωργίου (66’Ντε Μέλο), Εμγκούνι

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Σιέλης, Αντράντε, Ρομπέρ, Σοάρες, Οχένε (61’Νιαγκ), Κουταντέρ, Μέσκα (52΄Βασιλείου), Φέλτσερ, Σαρδινέρο….