Αρχική ΑΕΛ Άρχισαν να μπλοφάρουν οι Πολωνοί σε σχέση με το μέλλον του Αρκάδιους...

Άρχισαν να μπλοφάρουν οι Πολωνοί σε σχέση με το μέλλον του Αρκάδιους Πιέχ

Άρχισαν να μπλοφάρουν οι Πολωνοί σε σχέση με το μέλλον του Αρκάδιους Πιέχ αφου σήμερα ιστοσελίδα στην χώρα του αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής μετά τις εμφανίσεις που έκανε στη Κύπρο κι΄αφου τον συγκρίνει με Ράουφμαν και Βασκονσέλος ότι θα επιστρέψει μάλλον στην Λέγκια.

Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι μια τέτοια πιθανότητα κρίνεται σήμερα εξαιρετικά απομακρυσμένη και ότι η επιθυμία τόσο του ίδιου αλλά και της ομάδας του είναι ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στην Κύπρο και στην νεα χρονιά αφου βεβαίως τα πάρουν αμφότεροι χοντρά.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει ενα συμβόλαιο με μηνιαίες απολαβές που φτάνουν τις 25 χιλιάδες ευρώ τις οποίες μοιράζονται σήμερα με κάποιο τρόπο η Λέγκια στην οποία ανήκε και η ΑΕΛ στην οποία παίζει δανεικός. Με ένα τέτοιο συμβόλαιο στην ΑΕΛ δεν συζητούν την απόκτηση του.

Δεν είναι όμως μόνο το συμβόλαιο αλλά κι΄ένα σημαντικό ποσό που η Λέγκια θέλει να πάρει από την Κύπρο κι΄αν είναι δυνατόν από την Λεμεσιανή ομάδα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λέγκια πλήρωσε δυο φορές την ΑΕΛ για την απόκτηση των Σα και Τζούνιορ….