Αρχική ΑΡΗΣ Έμεινε πίσω στο σκορ και με δέκα παίκτες αλλά το γύρισε, σπουδαίο...

Έμεινε πίσω στο σκορ και με δέκα παίκτες αλλά το γύρισε, σπουδαίο τρίποντο για τον ΑΡΗ

Ο ΑΡΗΣ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ όταν στο 21′ ο Λεάντρο με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Δόξα, στην ίδια φάση η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας αποβολής του Οζίας.

Ωστόσο αυτό δεν πτόησε την ομάδα της πόλης μας η οποία έκανε σπουδαία ανατροπή, πέτυχε τρία τέρματα με τους Γιούσεφ (25′), Πιντσέλι (63′) και Ντίνα (86′) κα κέρδισε την Δόξα με 3-1 σε παιγνίδι που τέλειωσε πριν από λίγο στο “Τσίρειο”.

Δηλώσεις Τόον Κάανεν:“Νομίζω όταν ξεκινάς ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι με δέκα παίκτες και να είσαι πίσω στο σκορ τόσο νωρίς, είναι πολύ δύσκολο. Το πιο σημαντικό εκείνη την στιγμή, ήταν το πώς θα αντιδρούσαμε. Θα πιστεύαμε πως όλα είναι εναντίον μας ή θα κρατούσαμε την ψυχολογία για να παλέψουμε και να δούμε που θα φτάσουμε; Το πιο σημαντικό είναι πως πολύ γρήγορα ισοφαρίσαμε και δεν μείναμε πολλή ώρα με την απογοήτευση. Σε εκείνο το σημείο ήταν 50-50. Για το δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι μιλά από μόνο του. Όλοι ξέρουμε το αρνητικό του να δέχεσαι κόκκινη, όμως το θετικό είναι πως μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη δύναμη από τους υπόλοιπους παίκτες. Το δεύτερο γκολ μας ήταν φανταστικό, δυστυχώς τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της Δόξας όμως εμείς είχαμε την τύχη, κάτι που έλειψε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ακόμα και μετά το 2-1 δεν θέλαμε να αμυνθούμε γιατί όταν πας πίσω, θα βάζει συνέχεια την μπάλα στην περιοχή σου ο αντίπαλος. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε για να φτιάξουμε ευκαιρίες. Το πάθος ήταν ο λόγος που πετύχαμε το τρίτο γκολ. Σίγουρα βοήθησε και η τύχη, όμως βγάλαμε πάθος. Δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το τρίποντο και γι’ αυτό το πήραμε. γι’ αυτό είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Τα παιχνίδια θα είναι συναρπαστικά, τρεις ομάδες είναι πολύ κοντά. Πρώτη φορά είμαστε πάνω εμείς, όμως σας λέω ότι τίποτα δεν τελείωσε. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και το πνεύμα του κόσμου που στηρίζει όλο και περισσότερο την ομάδα. Πάμε με πολύ καλή ψυχολογία στο Πάσχα και θα επιστρέψουμε για να συνεχίσουμε την μάχη”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:Άρης (Τ. Κάανεν): Κωνσταντίνου, Χριστοφόρου, Γκράτσι, Οζίας, Ολίβα, Κέρκεζ, Πιντσέλι, Θεοδώρου (90′ Αριστείδου), Τίμοφ, Γιούσεφ (99′ Παναγιώτου), Τουράν (74′ Ντίνα)

Δόξα (Δ. Ιωάννου): Μορφής (69′ Τόνι), Περέιρα (33′ Μάρκες), Τορτολέρο, Μπακέρο, Αντόνιο, Σουάρεζ, Πάβλοβιτς, Οικονομίδης (60′ Ρόντρι), Πεδρίτο, Καρλίτος, Λεάντρο…