Αρχική Τελευταία Νέα Ένα ενδιαφέρον θεματικό πάρκο στη Λεμεσό, το “Cyprus Land” με την Μεσαιωνική...

Ένα ενδιαφέρον θεματικό πάρκο στη Λεμεσό, το “Cyprus Land” με την Μεσαιωνική ιστορία της Κύπρου

Ένα εξαιρετικού ενδιαφέροντος θεματικό πάρκο, το “Cyprus Land” έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Εκεί θα κάνεις ένα βήμα πίσω στο χρόνο για να απολαύσεις μια πραγματικά συναρπαστική και διασκεδαστική ημέρα. Θα δεις το τρισδιάστατο (3D) μοντέλο νησιού, το οποίο είναι το μεγαλύτερο δημιούργημα αυτού του είδους σε όλη την Ευρώπη και θα ακούσεις τον ηχητικό οδηγό που σε ξεναγεί στην ιστορία και τους μύθους της μεσαιωνικής εποχής στην Κύπρο.

Εκεί θα περιηγηθείς στο μεσαιωνικό χωριό και θα ζητωκραυγάσεις στις μονομαχίες με σπαθιά όπου οι Ιππότες με λαμπερές πανοπλίες βρίσκονται στο επίκεντρο. Μάθε σχετικά με μια μεγάλη γκάμα από αρχαίες χειροτεχνίες και προϊόντα όπως την αγγειοπλαστική και τα μωσαϊκά και πάρε μαζί σου μοναδικά σουβενίρ για την επίσκεψή σου καθώς και τις αναμνήσεις μιας πραγματικά ξεχωριστής ημέρας όλο κέφι. Η μεσαιωνική μαγεία είναι αισθητή ολόγυρα σε αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό πάρκο.

Το πάρκο θα λειτουργήσει κανονικά από την 1η Μαΐου. Αυτή την περίοδο είναι διαθέσιμο το ηχητικό ντοκουμέντο με την ιστορία της μεσαιωνικής Κύπρου.

Είσοδος €14 ενήλικες, €8 παιδιά.

 …