Αρχική ΑΡΗΣ Ένα λάθος του Πάνου και το λανθασμένο πέναλτυ που υπέδειξε ο Μασιάς...

Ένα λάθος του Πάνου και το λανθασμένο πέναλτυ που υπέδειξε ο Μασιάς στέρησαν από τον ΑΡΗ την νίκη

Ο ΑΡΗΣ έδειχνε ικανός να φύγει με το τρίποντο από το ΓΣΖ, είχε προηγηθεί με τον Γιούσεφ στο 13′  ενώ έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες στα τετ α τετ των Κέρκεζ και Ντίνα στην επανάληψη, ωστόσο τελικά η ΑΕΚ ισοφάρισε και έτσι η Λεμεσιανή ομάδα απώλεσε δυο πολύτιμους βαθμούς.

Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό ο Γιούσεφ με κοντινό πλασέ και μετά από κεφαλιά του Τουράμ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 74′ ο Λόπεζ έκανε την σέντρα ο Κωνσταντίνου έδειξε να την πιάνει, του έφυγε μέσα από τα χέρια και στην συνέχεια της φάσης ο Μασιάς σφύριξε πέναλτυ σε επαφή του Χριστοφόρου με τον Πιντάδο.

Έτσι λοιπόν είχαμε την ισοφάριση με το εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παύλου. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο προπονητής του ΑΡΗ Τοόν Καάνεν ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την υπόδειξη του πέναλτυ. Στο 81΄αποβλήθηκε ο Καταλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ΑΕΚ συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕΚ (Φ. Νικολάου): Νέγκρι, Μέρτακκας, Καταλά, Μουρίγιο, Εγγλέζου (86′ Κούρτης), Γκριν, Κάστρο (59′ Τομάς), Μαγκούρης (59′ Πιντάδο), Λόπες, Παύλου, Μυτίδης

Άρης (Τ. Κάανεν): Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Χριστοφόρου, Γκράτσι, Ολίβα, Κέρκεζ, Ντάεμεν, Χάκολα (63′ Τίμοφ), Οκόγιε, Γιούσεφ (79′ Ντίνα), Τουράν…