Αρχική Εκδηλώσεις Ένα φεστιβάλ όλο γλύκα στο κέντρο της Λεμεσού, διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής, “Sweeten your...

Ένα φεστιβάλ όλο γλύκα στο κέντρο της Λεμεσού, διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής, “Sweeten your Love”

Αν είσαι λάτρης των γλυκών σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα.

Ένα γλυκό ταξίδι στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και της καλλιτεχνικής δημιουργίας με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο διοργανώνει ο  KEY NGO με την υποστήριξη του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων/Γαστρονόμων Κύπρου [ΣΑΓΚ] – Eurotoques International.

Το φεστιβάλ “Sweeten your Love” θα λάβει χώρα στη Λεμεσό το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρο στην οδό Κανάρη 34, 3041 Α Δημοτική Αγορά πλησίον της κύριας εισόδου του «Παντοπωλείου» και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 16:00 και 19:00

Η εκδήλωση δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής και της καλλιτεχνικής δημιουργίας, σε επαγγελματίες, μαθητές/φοιτητές ή ερασιτέχνες, να επιδείξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα τους. Οι νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα αναδειχθούν από την κριτική επιτροπή που θα συσταθεί από τον Συνδέσμου Αρχιμαγείρων/Γαστρονόμων Κύπρου, θα τιμηθούν με διπλώματα και θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περάσει ένα υπέροχο απόγευμα παρακολουθώντας επιδείξεις ζαχαροπλαστικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας από επαγγελματίες ζαχαροπλάστες αλλά και από ερασιτέχνες που αγαπούν τη ζαχαροπλαστική.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση ή για να δηλώσετε συμμετοχή εάν επιθυμείτε να διαγωνιστείτε εδώ www.facebook.com/ngo.key.cy/…

image