Αρχική ΑΡΗΣ Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο ΑΡΗΣ, ισοφαρίστηκε στο 85′ και παρέμεινε κάτω από...

Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο ΑΡΗΣ, ισοφαρίστηκε στο 85′ και παρέμεινε κάτω από τον Εθνικό

Ο Τουράμ είχε ανοίξει το σκορ στο τσίρειο στάδιο στο 15′ του σημερινού παιγνιδιού δίνοντας προβάδισμα για την Λεμεσιανή ομάδα, ωστόσο πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Τσιντί κατάφερε να ισοφαρίσει αφήνοντας τον ΑΡΗ ένα βαθμό πίσω από τον Εθνικό Άχνας.

ΤΟΝ ΚΑΑΝΕΝ:«Παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά. Μετά το γκολ που πετύχαμε, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και άλλο, όμως δεν τα καταφέραμε. Είναι κρίμα που πήραμε την ισοπαλία. Ο Εθνικός έκανε δύο ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν είσαι ο Άρης πρέπει να δεχτείς γκολ στο τέλος. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, κάθε βδομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε, όμως υπάρχουν ακόμα εφτά παιχνίδια. Το παιχνίδι με τη Δόξα δεν είναι το πιο σημαντικό. Και αν κερδίζαμε σήμερα θα ήταν ίδια τα πράγματα. Αν η διαιτησία συνεχίσει έτσι, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και σήμερα, θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΡΗΣ (Κάανεν): Κωνσταντίνου, Κέρκεζ, Γκράσι, Οζίας, Ολίβα, Ντάεμεν, Χριστοφόρου, Οκόγιε, Χάκολα(80’ Τίμοφ), Πιντσέλι(81’ Λόπες), Τουράν(59’ Ντίνα)ΕΘΝΙΚΟΣ (Μακρίδης): Κουντούλ, Φραγκέσκου, Ταλ, Αντέλκοβιτς, Μπαρμπούδης(46’ Αμεσάν), Κατσής(46’ Λάζιτς), Σίλας, Αουρέλιο, Στόλερ, Φροξυλιάς(65’ Μπέρκιτς), Τσιντί…